Reisetips

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Opplev julebord på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Julebord på Island med Den Blå Lagune

Julebord på Island og Den Blå Lagune blir en vellykket kombinasjon. Nyt de flotte islandske julebordene med de tradisjonelle delikatessene som f.eks. røkt lammekjøtt, rype og reinsdyr. I tillegg vil dere oppleve et deilig bad i den verdenskjente Blå Lagune. Dere har også mulighet til å utforske Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv. Gled dere til spennende og annerledes julebord!

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Flott julebord på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Flott julebord på Island med Din Islandsreise_Stemningsfullt med velkomstdrink i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet for å dra til den verdenskjente Blå Lagune. Gled dere til besøket, Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I Den Blå Lagune kan dere nyte et herlig og uforglemmelig bad i det mineralrike varme vannet. Prøv et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slapp av i badstuen eller saunaen. Og det blir garantert stemningsfull når dere blir servert en velkomstdrink i bassengbaren.

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. På ettermiddagen er det tid til å nyte førjulstiden i Reykjavik med den flotte julepynten og de utallige julelysene som lyser opp hele hovedstaden.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé som bl.a. består av tradisjonelle delikatesser som røkt lammekjøtt og reinsdyr. Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur