Leiebil på Island etter eget valg

Våre leiebiler på Island Din Islandsreise samarbeider med de beste og mest pålitelige bilutleiefirmaene på Island. Vi tilbyr leiebiler på de beste vilkår som finnes i markedet når det gjelder pris, sikkerhet og service. Dere kan være sikre på at bilene dere leier gjennom våre tjenester er i utmerket stand.På grunn av stor etterspørsel av leiebiler over sommermånedene kan vi ikke alltid garantere at den ønskete biltypen er tilgjengelig. Vi vil i så fall skaffe en tilsvarende bil i same gruppe. Bilen overtas ved ankomst på Keflavik flyplass og tilbakeleveres samme sted. Prisen inkluderer ubegrenset kjørelengde dvs. at det ikke tilkommer noen ekstra kostnader per kjørte kilometer. Prisene våre inkluderer også egenandelsforsikring CDW.

Alder og førerkort Minimumsalder for leietaker er 20 år og gjelder bilgruppene Z, A, Y, B, T, C, N og E. For bilgrupper F, P, I, H, Q og D må sjåføren være minst 23 år. Sjåføren må ha hatt gyldig førerkort i minst ett år. For kjøretøy for 10 passasjerer eller mer kreves førerkort i klasse D.

Ekstra sjåfør Den personen som er navngitt i bestillingen må være hovedsjåfør. Vedkommende må være til stede når bilen overtas. Det er mulig å registrere en ekstra sjåfør mot et lite gebyr per dag.

Tilleggsgebyr Ved overtagelse av leiebilen betales veiavgift; Road Tax på ISK 650.- (ca. NOK 55.-). Eventuelle andre ekstra utgifter som for eksempel tilleggs forsikringer, GPS, barnesete og annet utstyr betales også lokalt når bilen overtas. Ved overtagelse av leiebilen på flyplassen i Keflavik tilkommer avgiften; Keflavik Airport Service Charge på ISK 5.400.- (ca. NOK 450.-) Våre priser inkluderer ikke bensin. Leiebilen har full tank med drivstoff ved overtagelse og tanken må fylles igjen før bilen returneres. Alle priser er basert på en leieperiode på 24 timer. Hvis en leie overstiger 24-timersperioden, må det betales for en ekstra dag.

Forsikringer Våre priser inkluderer egenandelsforsikringen CDW. Denne forsikringen dekker ikke alle skader. For eksempel vil den ikke dekke skader på bilens understell. Det er mulig å kjøpe en tilleggsforsikring SCDW som reduserer egenandelen ved en eventuell skade. SCDW kjøpes og betales lokalt ved overtagelse av leiebilen.

Kredittkort Ved overtagelse av leiebilen må hovedsjåføren legge frem et kredittkort som garanti, selv om en voucher dekker kostnadene ved leie. Kredittkortet brukes for å betale eventuelle ekstra kostnader som for eksempel ekstra forsikring, enveisavgift, barnesete, parkeringsbøter eller skader på bilen.

 

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur