Før du besøker Den Blå Lagune

For at dere skal få en flott opplevelse i Den Blå Lagune er det viktig at dere blir kjent med viktig informasjon på forhånd. Den Blå Lagune er en av Islands mest populære turistattraksjon som ofte er utsolgt lang tid i forveien. Det er derfor viktig å bestille adgangen god tid i forveien. Dette kan gjøres på www.bluelagoon.com, hvor dere kan velge mellom Comfort, Premium og Luxury adgang.

Ditt armbånd Ved inngangen til Den Blå Lagune får dere utlevert et plastarmbånd. Armbåndet brukes for å låse garderobeskapene. Det brukes også hvis dere kjøper forfriskninger i baren eller kiosken i laguneområdet. Når dere forlater badet avleverer dere armbåndet og blir belastet for eventuelle kjøp.

Garderobeskapet Velg et av skapene som er ledig. Legg alle verdisakene i skapet og vær sikker på at skapet er låst når du forlater det. Den Blå Lagune er ikke ansvarlig for eventuelle tapte verdisaker.

Bruk hårbalsam Mange smør seg inn med den kiselholdige hvite leiren som sies å være god både mot hudlidelser og ikke minst foryngende for huden. Men et lite tips; unngå å få leiren i håret. Leiren er ikke skadelig men håret blir stivt og vanskelig å håndtere. I dusjen finner dere gratis balsam. Smør håret inn med balsam for og å unngå problemer med å kunne gre håret.

Drikk mye vann Du kan bli dehydrert i varmt vann. Det anbefales derfor sterkt at dere drikker rikelig med vann under besøket i Den Blå Lagune. Dette er spesielt viktig for personer som har diabetes eller høyt blodtrykk.

Briller og kontaktlinser Hvis du har briller og velger å ha dem på i Den Blå Lagune, må du unngå at de kommer i kontakt med vannet. Silica, salt og andre mineraler som finnes i vannet kan skade linsene. Det samme kan irritere øynene dine. Hvis du bruker kontaktlinser anbefales å ta de ut før du bader i lagunen.

Barn i Den Blå Lagune Den Blå Lagunen har en aldersgrense på 2 år. Barn eldre en 2 år er velkomne i følge med voksne. Det er imidlertid obligatorisk at barn i alderen 2 til 8 år har på seg oppblåsbare svømmeringer i lagunen. Disse tilbys gratis. For sikkerhetens skyld hold øye med barna dine hele tiden.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur