• WEEKENDTUR TIL ISLAND_Reykjavik med innsøen Tjörnen © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR TIL Reykjavik_Den flotte Perlan © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR TIL Reykjavik_Den trendy Reykjavik © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR TIL Reykjavik_Sjøsiden Reykjavik © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR TIL Reykjavik_Vikingskip Reykjavik © Din Islandsreise

Weekendtur til Reykjavik

På en weekendtur til Reykjavik vil du oppleve den flotte hovedstaden på Island. I Reykjavik er det enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv. Uansett hva du ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere måtte ønske dere. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate retter av ferske råvarer. Reykjavik har også mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas hotteste og mest energiske nattelivsby.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Reykjavik t/r
 • 2 overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Weekendturer til Island
Varenummer:
W-1
Avganger:
Fredager
Varighet:
3 dager / 2 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
5.295.-
Høydepunkter:

Weekendtur til Reykjavik

På en weekendtur til Reykjavik vil du få oppleve den flotte hovedstaden på Island. I Reykjavik er det enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv. Uansett hva du ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere måtte ønske dere. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate retter av ferske råvarer. Reykjavik har også mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas hotteste og mest energiske nattelivsby.

Weekendturer til Island
Varenummer:
W-1
Avganger:
Fredager
Varighet:
3 dager / 2 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
5.295.-

Dag 1 – Ankomst – Reykjavik

WEEKENDTURER TIL ISLAND_Flotte opplevelser på weekendturer til Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å utforske Islands flotte hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv-kjøring eller hesteridning kan vi skaffe det. Og for de som ønsker spa og velvære kan vi bestille en deilig massasjebehandling.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Dag 2 – Reykjavik – Dag til egen disposisjon

REYKJAVIK PÅ ISLAND_Bli med på en tur til Island til Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere måtte ønske dere.

Opplev kontrastene i Reykjavik hvor gammel og ny kultur står side om side. Den sjarmerende gamlebyen består fortsatt i stor grad av gamle fargerike småhus, dekket med bølgeblikk. Dere vil også oppleve hypermoderne shoppingsenter og forretningsbygg bygget i glass og stål.

Unn deg også et besøk i en av de mange hyggelige utendørs badeanleggene i Reykjavik. Ta deg en svømmetur, slapp av i ”heitur pottur” eller nyt en deilig badstue. Islendingene er hyppige gjester på badeanleggene og her er det en gylden mulighet å komme i kontakt med lokalbefolkningen, som blant annet kan gi dere gode tips om å være turist på Island, oppdatert langtidsværvarsel eller siste nytt i islandsk politikk.

Kanskje noen ønsker å utforska Reykjaviks mangfoldige og flotte shoppingmuligheter. Spaser ned hoved handlegaten i Reykjavik Laugavegur, eller besøk Islands største shoppingsenter Kringlan. Uansett så vil dere oppleve et stort utvalg av lokale og internasjonale butikker med et bredt og annerledes vareutvalg.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Reykjavik – Avreise

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Kjør Selv Super Jeep tur på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Priser: Weekendtur til Reykjavik

Pris fra kr. 5.295.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 480.- for 2 netter.

Det er mulig å utvide denne turen med en ekstra dag i Reykjavik.
Pris fra kr. 750.- per pers. i dobbeltrom.
Pris fra kr. 990.- per pers. i enkeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting i lavsesong, lave flypriser og liten leiebil. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer. Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Weekendtur til Reykjavik

På våre weekendturer til Reykjavik tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne weekendturen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under ser dere eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller. Se mer om Hoteller i Reykjavik

De fleste hotellene opererer med tre sesonger:
Lavsesong: November, desember, januar, og februar (utenom jul og nyttår)
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Weekendtur til Reykjavik

På en weekendtur til Reykjavik vil du få opplevelser av en livlig og pulserende hovedstad samt opplevelser av uberørt og enestående natur. På weekendturen vil dere oppleve Reykjaviks mange restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære. På weekendturen kan dere også være med på mange utflukter og aktiviteter som dagstur til Gullfoss og Geysir, hvalsafari, ri på islandshest, jeep safari, grottevandring eller bade i den verdenskjente Blå Lagune. Kontakt oss angående Aktiviteter på weekendturen.

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Ferske islandske råvarer fra sjøen © Din Islandsreise

Lyst å dra en weekend til Island for gastronomiske opplevelser? Da er dette riktige turen for...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Weekend med barn i Reykjavik_Mye familiekos © Din Islandsreise

En weekend i Reykjavik med barn byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. Dere...

WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Geysir © Din Islandsreise

Weekendturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide er perfekt for de som ønsker å bli kjent...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Nyt opplevelsen i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Opplev geotermisk spa og Geysir på en og samme dag. Denne spennende turen kombinerer besøk til...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur