• WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Ferske skalldyr på Island © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Delikate islandsle retter på weekendturer til Island © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Deilige ferske skalldyr på Island på weekendturer til Island © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR TIL ISLAND_God mat og matopplevelser på Island_Delikate islandsle retter på weekendturer til Island © Din Islandsreise
 • WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Fersk råvare vå weekendturer til Island på weekendturer til Island © Din Islandsreise

Weekend på Island med gastronomiske opplevelser

Lyst å dra en weekend til Island for gastronomiske opplevelser? Da er dette riktige turen til deg. Det blir mye god mat og flotte matopplevelser dere vil leve lenge på. Med en lokal guide spaserer dere gjennom sentrum av Reykjavik for å besøke restauranter som er både kjente og populære, og andre som er hemmelige lokale ”hangouts”. Og slapp av… dere skal ikke smake på noe av den sære islandske maten sånn som råtten hai, syrnede sauetestikler, svidde sauehoder eller islandsk tørrfisk.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 3 overnattinger i Reykjavik, dobbelt rom
 • Frokost alle dager
 • Guidet mattur i Reykjavik ca. 3,5 timer
 • Mat og drikke på matturen
 • Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel ca. 9,0 timer
 • Mat og drikke på dagsturen
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Weekendturer til Island
Varenummer:
W-4
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
9.795.-

Weekend på Island med gastronomiske opplevelser

Lyst å dra en weekend til Island for gastronomiske opplevelser? Da er dette riktige turen til deg. Det blir mye god mat og gastronomiske matopplevelser dere vil leve lenge på. Med en lokal guide spaserer dere gjennom sentrum av Reykjavik for å besøke restauranter som er både kjente og populære, og andre som er hemmelige lokale ”hangouts”. Og slapp av… dere skal ikke smake på noe av den sære islandske maten sånn som råtten hai, syrnede sauetestikler, svidde sauehoder eller islandsk tørrfisk.

Weekendturer til Island
Varenummer:
W-4
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
9.795.-

Dag 1 – Ankomst – Den Blå Lagune – Reykjavik

Den Blå Lagune og Spa på Island_Bading i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune kjører dere videre til Reykjavik og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for uforske Islands flotte hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Gastronomisk mattur i Reykjavik

WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Fersk sjømat © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet av en kunnskapsrik guide for å bli med på en guidet mattur i Reykjavik. Det er en fordel hvis dere er sultne når dere møter opp, det skal nytes mye god mat underveis.

På turen får dere smake på lokal spesialiteter, blant annet frittgående lam, dagens ferskeste sjømat, hjemmelaget iskrem, sesongens beste ost, islandsk Skyr og selvfølgelig også ”Bæjarins Bestu.

Dere spaserer i sentrum av Reykjavik, hvor dere sammen med den matelskende guiden besøker fem lokale restauranter. Stedene dere besøker kan være ”populær må besøke sted”, små familiedrevne restauranter eller hemmelige lokale ”hangouts” spisesteder. Uansett, så vil dere få muligheten til å smake på fantastiske retter laget av ferske islandske råvarer.

Hvis dere er sultne og er nysgjerrige på islandsk lokal mat så er dette den perfekte måten å utforske den vakre hovedstaden Reykjavik. Alle gruppene er små slik at dere vil få en hyggelig og personlig opplevelse. Turene varer ca. 3,5 timer.

Dag 3 – Den Gylne Sirkel – Kortreist mat

WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Kortreist mat på Island_Lokal mat av ferske råvarer på Island © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet for å bli med på en spennende guidet dagstur. Turen går til den klassiske Gylne Sirkel hvor dere vil få med dere noen av landets største naturopplevelser. Underveis blir det stopp på utvalgte steder for å nyte den lokale maten som tilbys av islandske bønder og deres familier.

Dere kjører først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Turen går videre til det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende varme kilder. Dere skal også besøke Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss.

Det blir lunsjpause underveis. Det blir stopp for lunsj på gården Efsti-dalur. Gården er familieeid og den samme familien har bodd der siden 1850. Familien vil servere dere et deilig utvalg av kortreist mat.

Videre på turen besøker dere drivhusene på Fridheimar. Her får dere en liten innføring i drivhus og dyrking av tomater, og dere vil selvfølgelig få anledning til å smake på de deilige søte islandske tomatene.

For middag stopper dere ved Islenski Bærinn/Islandske gården, som er et av de få bevarte torvhusene på Island. Her blir det servert delikatesser av kortreist mat laget av ferske lokale råvarer.

Etter en opplevelsesrik dag kjører dere tilbake til Reykjavik. Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Weekendt på Island med gastranomiske opplevelser

Pris fra kr. 9.795.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 720.- for 3 netter.

Det er mulig å utvide denne turen med en ekstra dag i Reykjavik.
Pris fra kr. 750.- per pers. i dobbeltrom.
Pris fra kr. 990.- per pers. i enkeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting i lavsesong samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer. Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Weekend på Island med gastronomiske opplevelser

På våre weekendturer til Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne weekendturen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under ser dere eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller. Se mer om Hoteller i Reykjavik

De fleste hotellene opererer med tre sesonger:
Lavsesong: November, desember, januar, og februar (utenom jul og nyttår)
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

 

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Mer om Weekend på Island med gastronomiske opplevelser

På turen "Weekend på Island med gastronomiske opplevelser" bor dere i Reykjavik hele oppholdet. En av dagene blir dere hentet på hotellet eller i nærheten av det, for å bli med på en dagstur til Den Gylne Sirkel. På denne flotte dagsturen blir dere kjørt i komfortable busser med en erfaren sjåfør og en kunnskapsrik reiseleder. Dagen blir opplevelsesrik hvor dere vil oppleve noen av de flotteste stedene på Island, samtidig som dere blir fortalt om landet, folket og kulturen. Og på denne turen skal dere få smake på mye god lokal mat. Dere skal også bli med på en guidet matur i Reykjavik, hvor en matinteressert lokaguide vil ta dere med på en gastronomisk vandring i sentrum av Reykjavik.

På kveldene har dere anledning å besøke en av Reykjaviks flotte restauranter. På disse spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil nok finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

GuiDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik_Vinter © Din Islandsreise

På turen Guidede dagsturer fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik © Din Islandsreise

På disse guidede dagsturene fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Geysir © Din Islandsreise

Weekendturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide er perfekt for de som ønsker å bli kjent...

WEEKENDTUR TIL Reykjavik_Den flotte Hallgrimskirke © Din Islandsreise

På en weekendtur til Reykjavik vil du oppleve den flotte hovedstaden på Island. I Reykjavik er...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur