• TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Spennende team building på Island med spennende aktiviteter © Din Islandsreise
 • TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Spennende team building på Island med nye spektakulær natur © Din Islandsreise
 • TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Gode opplevelser på team building tur til Island © Din Islandsreise
 • TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Spennende team building på Island med kjør selv Super Jeep_Kjør gjennom ulent terreng på team building turer til Island © Din Islandsreise
 • TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Flotte aktiviteter på team building tur til Island © Din Islandsreise

Team building på Island

Team building på Island vil garantert motivere og engasjere de ansatte. Island har alt som trengs for et spennende team building. Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser i unike omgivelser som ikke finnes noe annet sted. Hvis dere ønsker et team building i uformelle og avslappende omgivelser, kan vi anbefale et opphold i luksushytter utenfor Reykjavik. Dette turalternativet gjør at dere blir bedre kjent med hverandre samtidig som dere kommer tett inn på det islandske barske landskapet på en komfortabel og behagelig måte.

Vi organiserer et vellykket team building på Island.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri velkomstdrink i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Overnatting på Sør-Island
 • 2 x Overnatting i hytter på Sør-Island
 • 1 x Overnatting i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • 2 x tre retters middager på hytte
 • 1 x tre retters middag på restaurant Kolabrautin/Harpa Konserthus
 • 1 x Guidet Super Jeep dagstur til Den Gylne Sirkel
 • Helikoptertur – Heli Happy Hour, ca. 45. minutter
 • Aktiviteter Team Building Day
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Firmaturer til Island
Varenummer:
K-3
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
16.130.-

Team building på Island

Team building på Island vil garantert motivere og engasjere de ansatte. Island har alt som trengs for et spennende team building. Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser i unike omgivelser som ikke finnes noe annet sted. Hvis dere ønsker et team building i uformelle og avslappende omgivelser, kan vi anbefale et opphold i luksushytter utenfor Reykjavik. Dette turalternativet gjør at dere blir bedre kjent med hverandre samtidig som dere kommer tett inn på det islandske barske landskapet på en komfortabel og behagelig måte.

Firmaturer til Island
Varenummer:
K-3
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
16.130.-

Dag 1 – Ankomst – Den Blå Lagune – Sør-Island

TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Team Building på Island og Den Blå Lagune_Stemningsfulllt med velkomstdrink i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Etter et deilig bad blir dere kjørt videre til hyttene på Sør-Island. Om kvelden blir det servert en deilig middag og resten av kvelden kan dere tilbringe i de varme badestampene under åpen stjernehimmel. Hvis det er kaldt, skyfri himmel og værforholdene ligger til rette, kan dere også oppleve det majestetiske nordlyset som danser over himmelen.

Dag 2 – Team Building Dag

FIRMATUR TIL ISLAND_Team Building på Island_Morsomme aktiviteter på firmatur til Island © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter frokost blir dere hentet for en spennende Team Building dag. Her er det et forslag til en opplevelsesrik Team Building dag, men fortell oss gjerne hvilken aktiviteter gruppen er interessert i, og vi vil komme med forslag som er skreddersydd til deres ønsker. Se også Aktiviteter på Island.

Dagen starter med aktiviteter som er tilpasset deres gruppe. Det kan være Zip Line, Curling, Snorkling, Grottevandring, Hesteridning eller andre Team Building aktiviteter.

Etter lunsj er det duket opp til en spennende helikoptertur. Dere vil fly over den flotte hovedstaden Reykjavik mens dere nyter noen deilige bobler i luften. Dere flyr over Reykjavik og nabobyene som er omringet av store lavafelt som minner om den ekte vulkanske naturen på Island.

På kvelden blir det servert et deilig grillmåltid ved overnattingen. Og for de som måtte ønske det kan dagen igjen avsluttes i de varme badestampene. Her kan dere sitte hele kvelden uten å fryse selv om det blåser kaldt. På vinterstid er det mulig å se nordlyset hvis værforholdene ligger til rette.

Dag 3 – Super Jeep tur til Den Gylne Sirkel

TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Team Building på Island og den kjente Geysir på Island © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet for å være med på en spennende og actionfylt Super-Jeep dagstur. Disse firehjulsdrevne jeepene er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener.

Turen går til den klassiske Gylne sirkel med noen av landets største naturopplevelser. Dere skal oppleve det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske Geysirområdet og Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss.

Adrenalinet vil garantert pumpe når dere kjører videre opp fjellveier til Islands nest største isbre, Langjökull. Her vil dere kommer enda nærmere den enestående Islandske naturen. Denne dagsturen kan kombineres med snøscooterkjøring på isbreen Langjökull.

Hvis dere ønsker å kjøre Super Jeep’ene selv, kan vil legge opp turene slik at dere selv sitter bak rattet og en kunnskapsrik driverguide sitter i passasjersetet for å veilede med kjøringen.

Self Drive Super Jeep på Island

Etter en vellykket dagstur med store opplevelser og mange inntrykk blir dere kjørt til hovedstaden Reykjavik hvor dere skal overnatte den siste natten.

Om kvelden anbefaler vi at gruppen samles til en hyggelig middag på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mye å velge mellom, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

KONFERANSE PÅ ISLAND_Konferanse på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Priser: Firmatur til Island

Pris fra kr. 16.130.-

Prisen gjelder per person i delt hytte/dobbeltrom.
Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på overnatting i lavsesong samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting Team Building på Island

På denne Team Building turen til Island bor dere de to første nettene i flotte hytter på Sør-Island. Dette uformelle og avslappende boalternativet vi gjøre dere bedre kjent med hverandre, samtidig som dere kommer tett inn på det islandske barske landskapet på en komfortabel og behagelig måte.

Den siste natten bor dere på et hotell sentralt i Reykavik, slik at på turen vil dere også oppleve den pulserende hovedstaden. I Reykjavik er det enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og natteliv. Om kvelden kan gruppen spise på en av Reykjaviks flotte restauranter hvor dere garantert vil finne noe spennende på menyen.

Her under ser dere eksempler på overnatting vi benytter oss av på denne turen. Vær oppmerksom på at overnattingene som er vist, kun er eksempler på type og standard på overnattingen.

Comfort overnatting

OVERNATTING PÅ BILFERIE PÅ ISLAND_Minniborgir © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ BILFERIE PÅ ISLAND_Minniborgir © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ BILFERIE PÅ ISLAND_Minniborgir © Din Islandsreise

Overnatting i hytter - Minniborgir

Hytteovernattingen er i moderne hytter på Sør-Island, ca. 70 km. fra Reykjavik. Hyttene finnes i fire størrelser 30, 40, 80 og 100 m2 og er koselig innredet med alt som trengs. Ved hytteområdet finnes et hyggelig fellesområde med utemøbler, griller, badestamper og lekeplass. De største hyttene har privat terrasse med blant annet gassgrill og badestamp. På hytteområdet finnes restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Minniborgir

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

Vi organiserer en vellykket Team Building på Island

Våre Team Building på Island kan inneholde overnattinger på både luksuriøse og mellomklasses hoteller i Reykjavik, eller flotte og velutstyrte hytter i den flotte islandske naturen utenfor Reykjavik. Dersom turen skal ha et faglig innhold, finnes det flere hoteller som har topp moderne konferansemuligheter for både små og store grupper.

Dere velger selv hvordan dere ønsker å disponere tiden på Island. Dere velger også selv antall dager og om dere reiser i forbindelse med en helg eller midt i uken.

Hvis det er ønskelig kan vi tilrettelegge bedriftsbesøk hvor dere besøker en islandsk bedrift som driver innenfor deres bransje. Dette kan bidra til å utvide horisonten deres og åpne for nye og uante muligheter.

Vi har mange års erfaring med å tilrettelegge Team Building på Island, hvor vi kombinerer gruppens faglige ønsker med morsomme opplevelser og aktiviteter. Vi er lokalkjente og vi samarbeider med de beste underleverandørene på Island. Vårt varemerke er kunnskap, personlig service, trygghet og fleksibilitet.

Uansett hvilen type Team Building dere ønsker, hvordan dere ønsker å bo, eller hva dere velger av utflukter og aktiviteter så lover vi opplevelser! Vi tar hånd om hele arrangementet. Vi skaper en velorganisert reise som er tilpasset deres behov. La oss ta hånd om alle detaljene slik at dere får de beste opplevelsene. Vi lager et uforpliktende tilbud og kommer med programforslag.

Kontakt oss angående Team Building på Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island_Spennende aktiviteter på kick-off turer til Island © Din Islandsreise

Kick-off på Island blir garantert vellykket. Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser...

KONFERANSE PÅ ISLAND_Konferanse i Den Blå Lagune på Island_Spennende konferanse i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise

Konferanse i Den Blå Lagune på Island vil gi dere opplevelser utenom det vanlige. Her kan dere...

Firmatur til Reykjavik_Firmatur til Island © Din Islandsreise

Legg neste firmatur til Island og gi de ansatte noe å glede seg til! En vellykket firmatur...

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Guidet Super Jeep tur på Island © Din Islandsreise

Super Jeep kjøring på Island byr på spennende og actionfylt ferdsel gjennom ulendt terreng....

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur