• JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Opplevelsesrike nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Opplev Nordlyset på våre nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Storslått festing på våre nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Deilig bading i Den Blå Lagune på en nyttårstur til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Opplev storslått fyrverkeri på nyttårstur til Island © Din Islandsreise

Spennende nyttårstur til Island

En nyttårstur til Island vil gi dere storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I Reykjavik tennes det mange nyttårsbål rundt om kring i byen og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles rundt disse bålene. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Reykjavik t/r
 • 4 overnattinger i Reykjavik, dobbelt rom
 • Frokost alle dager
 • Transfer til Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Guidet tur med nordlysjakt
 • Guidet tur til Den Gylne Sirkel, ca 8. timer
 • Guidet Reykjavik Christmas walk, inkludert smaksprøver av mat og drikke
 • Tre retters festmiddag på nyttårsaften
 • New Year's Eve Bonfire Tour
 • New Year's Fireworks Cruise på nyttårsaften

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring
Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-5
Avganger:
29.12. – 02.01.
Varighet:
5 dager / 4 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
15.950.-

Spennende nyttårstur til Island

En nyttårstur til Island vil gi dere storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I Reykjavik tennes det mange nyttårsbål rundt om kring i byen og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles rundt disse bålene. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-5
Avganger:
29.12. – 02.01.
Varighet:
5 dager / 4 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
15.950.-

Dag 1 – Ankomst – Julepyntet Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Bli med på en spennende nyttårsturer til Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å utforske den julepyntede hovedstaden. Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Overnatting: Hótel Cabin eller Hótel Klettur

Dag 2 – Den Blå Lagune – Nordlyset

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Opplev Den Blå Lagune på nyttårstur til Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Etter frokost blir dere hentet for å bli med på en guidet byrundtur i Reykjavik. En av våre kunnskapsrike reiseledere vil vise dere de viktigeste stedene i Reykjavik, både den historiske og moderne delen av byen. Dere vil besøke blant annet Hallgrimskirkja, Perlan og det nye konserthuset Harpan som ble ferdigstilt midt i finanskrisen.

Dere blir kjørt videre til den verdensberømte Blå Lagune hvor dere har muligheten for å nyte et enestående spa-bad. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved Den Blå Lagune møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå! 

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter et deilig bad blir dere kjøret videre til overnattingen på Sør-Island. Etter middagen blir det en liten presentasjon om nordlyset, hvor dere blant annet vil få tips om fotografering. Nordlyset anses for å være et av verdens vakreste naturfenomen. Og hvis værforholdene ligger til rette denne kvelden, er det mulighet for å oppleve det majestetiske nordlyset danse over den mørke himmelen.

Overnatting: Árhús Cabins eller Hótel Stracta

Dag 3 – Sørkysten – Nyttårsfeiring

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Opplev flott fyrverkeri på nyttårstur til Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Etter frokost blir dere hentet for en guidet tur langs den vakre sørkysten av Island. Dagen starter med å kjøre gjennom store landbruksområder hvor dere vil passere den kjente og aktive vulkanen Eyjafjallajökull.

På veien videre vil dere besøke de to vakre og spektakulære fossene Skógafoss og Seljalandsfoss. Det som er mest fascinerende med Seljalandsfoss er at det er mulig å oppleve fossen fra baksiden. Vannet renner utenfor en fjellklippe slik at det er mulig å gå på en sti bak fossen for.

Dere kjører nå til de naturlige vakre omgivelsene rundt Skogar. Her besøker dere Skogar Folkemuseum, hvor dere får innsyn i livet på Island før i tiden.

Dere kjører videre langs sørkysten hvor dere vil passere Islands sørligste punkt Dyrholaey, som er en 120 meter høy halvøy, kjent for sitt yrende fugleliv med blant annet lundefugl. Ved Vík ligger Reynisfjara, en svart sandstrand kjent for flotte basaltsøyler. Like utenfor stranden kan man se Reynisdranga som er høye og spisse steinformasjoner som stiger opp av havet.

Nyttårsaftenen feires på islandsk vis. Dere blir med på en guidet tur hvor dere vil oppleve et typisk islandsk nyttårsbål. Disse bålene finnes over hele landet og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles der for å skyte opp fyrverkeri, synge og danse mens de venter på at det nye året ringes inn.

Etter å ha inntatt en festlig nyttårsmiddag vil dere fortsette med den intense islandske nyttårsfeiringen. Islendingene skyter enormt med raketter og ved midnatt vil den lille landsbyen bli lyst opp av et spektakulært fyrverkeri. Skål for det nye året mens dere nyter det enorme fargeshowet dere sent vil glemme. Hvis dere er heldige vil dere kunne oppleve det majestetiske nordlyset som danser over himmelen i forskjellige farger og former.

Overnatting: Árhús Cabins eller Hótel Stracta

Dag 4 – Geysir – Kulinariske opplevelser

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Opplev Geysir på nyttårstur til Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for å bli med på en dagstur til Den Gylne Sirkel; Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere oppleve noen av Islands største naturperler!

Dere starter med å besøke det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Den kjente Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Turen går videre til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Fossen er et av landets nasjonalsymboler og er en av Islands største turistattraksjoner. Gullfoss stammer fra elven Hvitá, som kaster seg dramatisk 32 meter ned i de frådende vannmassene under.

Neste stopp er nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Her stiftet islendingene Allting i året 930, verdens eldste parlament. Ved det storslåtte juvet Almannagjá kan dere se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentplaten som utvider seg hvert år og som nærmest deler Island i to.

Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. Om kvelden er det duket opp for kulinariske opplevelser i Perlan. Perlan er en av Islands mest kjente bygning, med utsikt over hele Reykjavik. Den ligger på høyden Öskjuhlid og er bygget på toppen av store varmtvannstanker. Restauranten roterer rundt sin egen akse slik at man får en 360 graders panoramautsikt over hele Reykajvik. Det blir servert tradisjonelle delikatesser laget av ferske islandske råvarer.

Overnatting: Hótel Cabin eller Hótel Klettur

Dag 5 – Reykjavik – Avreise

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Spennende nyttårstur til Island

Pris fra kr. 15.950.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.

Tillegg for enkelt rom kr. 1.400.- for fire netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting samt lave flypriser.

Det er mulig å oppgradere overnattingen til høyere standard. Spør oss om tilgjengelighet og priser.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring. Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting på nyttårsturen til Island

1. Budget overnatting / Enkel overnatting med privat dusj og wc, ca. tostjerners hotell.
2. Comfort overnatting / Overnatting med privat dusj og wc, ca. trestjerners hotell.

Her under ser dere hotellene som tilbys på denne nyttårsturen. Velg mellom Budget og Comfort overnatting.

Budget overnatting

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din Islandsreise

Árhús Cabins **

Árhus Cabins ligger på Sør-Island ca. 100 km fra Reykjavík. Árhús tilbyr utleie av enkle hytter i forskjellige størrelser. Alle hyttene har eget toalett og dusj samt en kjøkkenkrok med kjøleskap. På området finner man Árhus Restaurant som serverer et rikt utvalg av lokale og globale matretter. Gjester har adgang til gratis Wi-Fi i fellesområdene. Árhús Cabins

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din Islandsreise

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

Comfort overnatting

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din Islandsreise

Stracta Hotel***

Stracta Hotel ligger på Sør-Island ca. en og en halv times kjøretur fra Reykjavík. Hotellet ligger i nærheten av noen av Islands mest berømte naturfenomener og er hotellet omgitt av enestående praktfull natur. Stracta Hotel tilbyr standard, superior og familierom i tillegg til luksuriøse suiter. Det er også mulig å leie små hytter med kokemuligheter. Hotellets restaurant tilbyr sunne matalternativer, laget fra bunnen av med lokale råvarer. Stracta Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din Islandsreise

Hotel Klettur***

Hotel Klettur er et vakkert 3-stjerners hotell som ligger like ved siden av Reykjaviks største handlegate, Laugavegur. Hotellet har 86 lyst dekorerte og moderne rom med gratis internettilgang, kjøleskap, telefon, satellitt-TV (flatskjerm) og eget bad med dusj. Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen. Flere butikker, restauranter og kafeer ligger i området rundt. Gratis offentlig parkering er tilgjengelig i området. Hotel Klettur

Spennende nyttårstur til Island

En nyttårstur til Island vil gi dere storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I Reykjavik tennes det mange nyttårsbål rundt om kring i byen og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles rundt disse bålene. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

Kontakt oss angående spennende nyttårstur til Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Nyttårstur til Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Opplev imponerende nyttårsaften på Island. På denne nyttårsturen vil dere oppleve en storslått...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Storslått nyttårsfeiring i Reykjavik © Din Islandsreise

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsaften i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med...

JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island © Din Islandsreise

Julebord på Island blir garantert et spennende og annerledes julebord. Førjulstiden i den...

GuiDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik_Vinter © Din Islandsreise

På turen Guidede dagsturer fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur