• DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Dame © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksotiske omgivelser i Den Blå Lagune © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Velvære for kropp og sjel © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Velvære i Den Blå Lagune © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Flytende i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Spa i Den Blå Lagune på Island

Spa i Den Blå Lagune på Island gir en eksotisk og enestående opplevelse. I Den Blå Lagune kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i saunaen. Prøv den kiselholdige hvite leiren som sies å være god for hudlidelser og ikke minst foryngende for huden. Bading i det helsebringende og mineralholdige vannet i Den Blå Lagune vil gi dere en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Under oppholdet på Island har dere også mulighet å utforske hva den flotte hovedstaden Reykjavik har å by på.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle og badekåpe i Den Blå Lagune
 • 1 Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 2 overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Den Blå Lagune og Spa på Island
Varenummer:
D-2
Avganger:
Alle dager
Varighet:
3 dager / 2 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
5.695.-
Høydepunkter:

Spa i Den Blå Lagune på Island

Spa i Den Blå Lagune på Island gir en eksotisk og enestående opplevelse. I Den Blå Lagune kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i saunaen. Prøv den kiselholdige hvite leiren som sies å være god for hudlidelser og ikke minst foryngende for huden. Bading i det helsebringende og mineralholdige vannet i Den Blå Lagune vil gi dere en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Under oppholdet på Island har dere også mulighet å utforske hva den flotte hovedstaden Reykjavik har å by på.

Den Blå Lagune og Spa på Island
Varenummer:
D-2
Avganger:
Alle dager
Varighet:
3 dager / 2 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
5.695.-

Dag 1 – Spa i Den Blå Lagune – Reykjavik

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Unn deg en avslappende behandling i Den Blå Lagune med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Flytende på en madrass vil dere også få en deilig 60 minutters nakke- og skuldermassasje. Dere blir smurt inn med Blue Lagune egen massasjeolje og det brukes maske som renser og skrubber huden, og etterlater den glødende og silkemyk. Lukk øynene og la kroppen slappe av fra alt stress og mas.

Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune kjører dere videre til Reykjavik og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å bli litt kjent med Islands hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Reykjavik – Dag til egen disposisjon

REYJAVIK PÅ ISLAND_Bli med på en tur til Reykjavik på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

Hvis dere ønsker å bli bedre kjent med Reykjavik og historien kan dere bli med på en guidet tur i hovedstaden. Dere kan også oppleve byens høydepunkter på egenhånd på Hop-On Hop-Off bussene.

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv- eller buggy-kjøring, hesteridning, spa og velvære, snorkling, dykking, sykling eller grottevandring kan vi skaffe det. Se også våre forslag til guidede dagsturer.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Reykjavik – Avreise

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Kjør Selv Super Jeep tur på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Dag 4 – Forslag til en ekstra dag

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Geysir og spa på en og samme dag © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Hvis dere ønsker en ekstra dag på Island kan vi anbefale en klassisk guidet dagstur til Den Gylne Sirkel, hvor dere vil oppleve noen av landets største naturperler. På turen vil dere besøke nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske geysirområdet med den verdenskjente Geysir og Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss.

Denne turen kombineres med en deilig spaopplevelse underveis. Dere stopper ved det lille tettstedet Laugarvatn for å besøke det moderne badeanlegget Fontana Bad og Spa. Anlegget er bygget over en naturlig varm kilde og her finnes det bassenger, flere ”heitur pottur”, badstue og sauna. Dere kan også vasse ned i strandkanten og kjenne på det deilige varme geotermiske vannet. Slapp av og nyt det å bade i disse skjønne omgivelsene.

Priser: Spa i Den Blå Lagune på Island

Pris fra kr. 5.695.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 480.- for 2 netter.

Det er mulig å utvide denne turen med en ekstra dag i Reykjavik.
Pris fra kr. 750.- per pers. i dobbeltrom.
Pris fra kr. 990.- per pers. i enkeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting i lavsesong samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer. Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Spa i Den Blå Lagune på Island

På våre Spa turer på Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På spaturene tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen. På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under ser dere eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller. Se flere hoteller i Reykjavik

De fleste hotellene opererer med tre sesonger:
Lavsesong: November, desember, januar, og februar (utenom jul og nyttår)
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Mer om Spa i Den Blå Lagune på Island

Lyst å oppleve spa i Den Blå Lagune på Island? Island blir ofte kalt for Naturens Spa og det ikke uten grunn. Å reise til Island for spaopplevelse en en god investering i både kropp og sjel. Se mer om våre turer Den Blå Lagune og Spa på Island

Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere ligge å flyte i timevis, i mineralrikt vann som holder nærmere førti deilige varmegrader. I tillegg kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Se nyttig informasjon før dere besøker Den Blå Lagune

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Nyt opplevelsen i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Opplev geotermisk spa og Geysir på en og samme dag. Denne spennende turen kombinerer besøk til...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksklusive spabehandlinger på Island © Din Islandsreise

Luksus spa-reise til Island er for de som er opptatt av eksklusive og luksuriøse opplevelser....

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Velvære © Din Islandsreise

En spa-tur til Island er perfekt for de som ønsker noen dager med velvære for både kropp og sjel...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Bading i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise

Spa-weekend i Reykjavik er perfekt for de som ønsker en helg med velvære for kropp og sjel. På...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur