• WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Den Blå Lagune © Din Islandsreise
 • WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Gullfoss © Din Islandsreise
 • WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Kerid © Din Islandsreise
 • WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Geysirområdet © Din Islandsreise
 • WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Torvhus © Din Islandsreise

Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide

Weekendturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide er perfekt for de som ønsker å bli kjent med Reykjavik i tillegg til å oppleve noen av Islands største attraksjoner og naturperler. Våre kunnskapsrike reiseledere vil gjøre dere kjent med landet, folket, kulturen og historien på en enkel og behagelig måte. Dere vil bl.a. besøke Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune og dere vil også bli guidet rundt i den flotte hovedstaden Reykjavik. En ideell reise for de som ønsker å oppleve enestående natur og en flott hovedstad.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Reykjavik t/r
 • 3 overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • Guidet byrundtur i Reykjavik, ca 2,5 timer
 • Transfer Reykjavik - Den Blå Lagune t/r
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle og badekåpe i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel
 • Skandinavisk språklig reiseleder

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Weekendturer til Island
Varenummer:
W-2
Avganger:
Torsdager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
8.240.-

Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide

Weekendturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide er perfekt for de som ønsker å bli kjent med Reykjavik i tillegg til å oppleve noen av Islands største attraksjoner og naturperler. Våre kunnskapsrike reiseledere vil gjøre dere kjent med landet, folket, kulturen og historien på en enkel og behagelig måte. Dere vil bl.a. besøke Thingvellir, Gullfoss, Geysir, De

Weekendturer til Island
Varenummer:
W-2
Avganger:
Torsdager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
8.240.-

Dag 1 – Ankomst – Reykjavik

WEEKENDTURER TIL ISLAND_Flotte opplevelser på weekendturer til Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å utforske Islands flotte hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv-kjøring eller hesteridning kan vi skaffe det. Og for de som ønsker spa og velvære kan vi bestille en deilig massasjebehandling.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Dag 2 – Guiding i Reykjavik – Den Blå Lagune

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev Den Blå Lagune på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter frokost blir dere hentet for å bli med på en guidet byrundtur i Reykjavik. En av våre kunnskapsrike reiseledere vil vise dere de viktigeste stedene i Reykjavik, både den historiske og moderne delen av byen. Dere vil besøke blant annet Hallgrimskirkja, Perlan og det nye konserthuset Harpan som ble ferdigstilt midt i finanskrisen.

Etter lunsj går turen til den verdensberømte Blå Lagune hvor dere vil nyte et enestående spa-bad. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar. Etter en deilig badeopplevelse blir dere kjørt tilbake til Reykjavik.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning til å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev Geysir på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter frokost blir dere hentet for å bli med en guidet dagstur til Den Gylne Sirkel; Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere sammen med vår kunnskapsrike guide oppleve noen av landets største naturopplevelser!

Dere kjører først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Thingvellir er på Unescos verdensarvliste og blir ansett for å være et av verdens geologiske underverker. Her stiftet islendingene verdens første Allting i år 930. Dere spaserer gjennom det storslåtte juvet Almannagjá hvor dere kan se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentalplaten. Sprekken utvider seg for hvert år og den nærmest deler Island i to.

Turen går videre til det berømte geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Neste stopp er ved den majestetiske fossen Gullfoss som er kanskje den vakreste fossen på Island. Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide

Pris fra kr. 8.240.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 600.- for 3 netter.

Det er mulig å utvide denne turen med en ekstra dag i Reykjavik.
Pris fra kr. 750.- per pers. i dobbeltrom.
Pris fra kr. 990.- per pers. i enkeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting i lavsesong samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer. Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide

På våre weekendturer til Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne weekendturen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under ser dere eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller. Se mer om Hoteller i Reykjavik

De fleste hotellene opererer med tre sesonger:
Lavsesong: November, desember, januar, og februar (utenom jul og nyttår)
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide

På weekendturen "Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide" bor dere i Reykjavik hele oppholdet. Etter frokost blir dere hentet på hotellet eller i nærheten av det for å bli med på dagsturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel. På denne flotte dagsturen blir dere kjørt i komfortable busser med en erfaren sjåfør og en kunnskapsrik reiseleder. Dagen blir opplevelsesrik hvor dere vil oppleve noen av de flotteste stedene på Island, samtidig som dere blir fortalt om landet, folket og kulturen. På turene er det lagt inn mange stopp og i lunsjpausen stopper dere på et sted hvor det er mulighet å kjøpe lunsj.

På kveldene har dere anledning å besøke en av Reykjaviks flotte restauranter. På disse spisestedene kan vi nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil nok finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem heller badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

GuiDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik_Vinter © Din Islandsreise

På turen Guidede dagsturer fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik © Din Islandsreise

På disse guidede dagsturene fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med leiebil_Leiebilpakke på Island_Geysir © Din Islandsreise

Utforsk Reykjavik og Den Gylne Sirkel med leiebil. Denne turen er perfekt for de som ønsker å...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Nyt opplevelsen i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Opplev geotermisk spa og Geysir på en og samme dag. Denne spennende turen kombinerer besøk til...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur