• JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Vikingskip i Reykjavik © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Snille isløandske julenisser © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Ri på Islandshest i førjulstiden på Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Islandske nisser © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Utendørsbassenger på Island © Din Islandsreise

Med barn på Island i førjulstiden

Ta med barna til Island i førjulstiden og kom i en ordentlig julestemning. Hovedstaden Reykjavik er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik og rundt hovedstaden er det mange aktiviteter som både barn og voksne vil like. Nyt tilværelsen i en av byens utendørsbassenger, med stor vannsklie og “heitur pottur” eller besøk Den Blå Lagune med sitt enestående spabad. Ridning på Islandshest, hvalsafari, ATV kjøring og skøyting er også morsomme aktiviteter.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 3 overnattinger i Reykjavik, familierom
 • Frokost alle dager
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring
Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-2
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
November – Desember
Pris fra kr:
8.450.-

Med barn på Island i førjulstiden

Ta med barna til Island i førjulstiden og kom i en ordentlig julestemning. Hovedstaden Reykjavik er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik og rundt hovedstaden er det mange aktiviteter som både barn og voksne vil like. Nyt tilværelsen i en av byens utendørsbassenger, med stor vannsklie og “heitur pottur” eller besøk den Blå Lagune med sitt enestående spabad. Ridning på Islandshest, hvalsafari, ATV kjøring og skøyting er også morsomme aktiviteter.

 

Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-2
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
November – Desember
Pris fra kr:
8.450.-

Dag 1 – Den Blå Lagune – Koselig førjulstid i Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Bade i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise
Høydepunkter:
Valgfrie aktiviteter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen.

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter et deilig bad kjører dere videre til den julepyntede Reykjavik, med imponerende juledekorasjoner og utallige julelys. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet gode spisesteder i Reykjavik er stort, og det finnes nok av restauranter som også vil glede de minste i reisefølget.

Dag 2 – Koselig førjulstid i Reykjavik – Aktiviteter

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Ri på Islandshest © Din Islandsreise

Denne dagen er til fri disposisjon. Nyt livet i den julepyntede hovedstaden, hvor gater og butikkvinduer er pyntet dekorert høyt og lavt, og kom sammen med barna i en deilig god julestemning. Og kanskje familien ønsker å handle noen spesielle og annerledes julegaver å ta med hjem.

Det finnes uendelig med aktiviteter og opplevelser som er morsomme for både for store og små. Dere kan besøke Reykjavik Zoo & Familiepark som ligger i friluftsområdet Laugardalur. Der vil barna møte mange islandske dyr, blant annet hester, sau, rev, sel og reinsdyr

De fleste barn elsker å bade. I nærheten av familieparken ligger Europas største spa- og badeanlegg med ute og inne bassenger, flere ”heitur pottur”, stort familiebasseng og en stooor og lang vannsklie.

En av Reykjaviks mest besøkte attraksjoner er å besøke Saga Museum. Museet gjenskaper noen av de viktigste og dramatiske øyeblikkene i Islands historie. Gjennom “levende voksfigurer” som kan minne om figurene i Madam Tussaud gis det innblikk i de historiske begivenhetene som har satt sitt preg på det islandske folks historie.

Andre steder i vi kan anbefale er byens innsjø, “Tjörnin”, hvor barna kan mate svaner og ender, Perlan som er en av Reykjaviks mest særpregede bygning, hvor dere har flott utsikt over hele Reykjavik mens dere spiser en deilig islandsk is, og Nauthólsvík med den flotte geotermiske stranden.

Og det finnes flere muligheter til flotte aktiviteter for hele familien. Kanskje dere ønsker å være med på hvalsafari, atv- eller buggy-kjøring, hesteridning eller en guidet sykkeltur. Underveis bør dere selvfølgelig gjøre en liten pause ved byens mest kjente pølsebod; ”Bæjarins Bestu” (Byens beste) og om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Det finnes mange restauranter som også byr på matglede for de yngste i familien.

Dag 3 – La barna oppleve en ekte islandsk Geysir

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden_Opplev en ekte islandsk Geysir © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Kanskje barna ønsker å se en ekte islandsk Geysir? Da kan vi anbefale en opplevelsesrik dagstur til Den Gylne Sirkel hvor dere vil oppleve noen av Islands største naturperler; Thingvellir, Gullfoss og Geysir.

Dere starter med å besøke det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Den kjente Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Turen går videre til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Fossen er et av landets nasjonalsymboler og er en av Islands største turistattraksjoner. Gullfoss stammer fra elven Hvitá, som kaster seg dramatisk 32 meter ned i de frådende vannmassene under.

Neste stopp er nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Her stiftet islendingene Allting i året 930, verdens eldste parlament. Ved det storslåtte juvet Almannagjá kan dere se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentplaten som utvider seg hvert år og som nærmest deler Island i to.

I slutten av turen kan dere slappe av i det flotte utendørs badeanlegget på Laugarvatn Fontana, eller besøke den eksotiske Sectret Lagoon.

Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. Turen varer ca. 8 timer. Denne dagsturen kan også kjøres med Super Jeep’er som er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. Dere vil på Super Jeep turen også kjøre opp på isbreen Langjökull hvor det er mulig å kjøre snøscooter. Kjøring med Super Jeep gjør opplevelsen både heftig og actionfylt.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Med barn på Island i førjulstiden

Pris fra kr. 8.450.-

Prisen gjelder per person når to fullt betalende voksne deler overnatting.
Det er beregnet overnatting i familierom hvor det er plass til to voksne og to barn.

Prisen er "fra pris" som er basert på enkel overnatting og lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.
Kontakt oss angående pris for barn.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting Med barn på Island i førjulstiden

På turen Med barn på Island i førjulstiden tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne turen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

Under ser dere eksempler på overnattinger vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at overnattingene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Se flere hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Juletur til Island

Denne juleturen til Island vil gi dere juleferie dere sent vil glemme. Julestemningen i den eksotiske hovedstaden Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt og det er ikke vanskelig å bli mektig imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene. I tillegg til en fantastisk julestemning byr Reykjavik også på eventyrlige naturopplevelser, kulinariske høydepunkter, et yrende natteliv og ikke minst et fantastisk shopping mekka. På denne turen vil dere oppleve blant annet julevandring i Reykjavik, den eksotiske Blå Lagune, den klassiske Gylne Sirkel, det majestetiske nordlyset og en delikat 4-retters julemiddag.

Kontakt oss angående juletur til Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Weekend med barn i Reykjavik_Mye familiekos © Din Islandsreise

En weekend i Reykjavik med barn byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. Dere...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Sommerferie på Island_Ri Islandshest på sommerferien på Island © Din Islandsreise

Sommerferie på Island med barn byr på flotte opplevelser og tid til mye familiekos. Landet har...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig høstferie på Island_Mye bading på Island © Din Islandsreise

Denne barnevennlige høstferien på Island byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig vinterferie på Island © Din Islandsreise

Denne barnevennlige vinterferien på Island byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur