• DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksklusive spabehandlinger © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksklusive spabehandlinger på Island © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksklusiv spa på Island © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksklusive spabehandlinger på Island © Din Islandsreise
 • DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Eksklusive spabehandlinger på Island © Din Islandsreise

Luksus Spa-reise til Island

Luksus spa-reise til Island er for de som er opptatt av eksklusive og luksuriøse opplevelser. Reisen inneholder overnatting og spabehandlinger av høy standard hvor kun det beste er bra nok. Dere besøker den eksotiske og verdenskjente Blå Lagune for en deilig spabehandling. Dere skal også besøke Nordens største spa; Laugar Spa, for en eksklusiv kroppspleie. Og dere skal selvfølgelig nyte luksusen ved å bo på et førsteklasses hotell i Reykjavik. Hvis du og din kjære er opptatt av gode og eksklusive opplevelser er dette den perfekte reisen for dere

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Privat transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle og badekåpe i Den Blå Lagune
 • 1 Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • 60 minutters massasje i Den Blå Lagune
 • 1 overnatting med frokost på The Retreat/Den Blå Lagune
 • Moss Junior Suite
 • Tre retters middag på LAVA restaurant/Den Blå Lagune
 • Privat transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 2 overnattinger med frokost Hotel Hilton Reykjavik
 • Executive Room Plus
 • Adgang til Executive Lounge Hilton Reykjavik
 • Adgang til Hilton Reykjavik Spa
 • Adgang til fitness- og velværesenteret Laugar Spa i Reykjavik
 • 50 minuttert massage og spabehandling i Laugar Spa Reykjavik
 • Leie av badehåndkle og badekåpe Laugar Spa Reykjavik
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Den Blå Lagune og Spa på Island
Varenummer:
D-5
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
23.950.-

Luksus Spa-reise til Island

Luksus spa-reise til Island er for de som er opptatt av eksklusive og luksuriøse opplevelser. Reisen inneholder overnatting og spabehandlinger av høy standard hvor kun det beste er bra nok. Dere besøker den eksotiske og verdenskjente Blå Lagune for en deilig spabehandling. Dere skal også besøke Nordens største spa; Laugar Spa, for en eksklusiv kroppspleie. Og dere skal selvfølgelig nyte luksusen ved å bo på et førsteklasses hotell i Reykjavik. Hvis du og din kjære er opptatt av gode og eksklusive opplevelser er dette den perfekte reisen for dere

Den Blå Lagune og Spa på Island
Varenummer:
D-5
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
23.950.-

Dag 1 – Ankomst – Den Blå Lagune – The Retreat Hotel

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Opplev luksus spa på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Ankomst Keflavik flyplass. Privat transfer til den verdenskjente Blå Lagune hvor dere sjekker inn på det femstjerners luksus hotellet The Retreat Hotel. Resten av ettermiddagen kan dere tilbringe i Den Blå Lagune og nyte et enestående spa-bad dere ikke vil oppleve noe annet sted.

I lagunen kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. I tillegg kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen.

På kvelden er det reservert bord til dere på den flotte restauranten LAVA, hvor dere skal spise en tre retters middag laget av islandske kokker som er opptatt av å tilby førsteklasses retter laget at ferske islandske råvarer.

Dag 2 – Spabehandling i Den Blå Lagune – Reykjavik

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Unn ded en avspappende behandling i Den Blå Labune med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Etter frokost kan dere prøve en liten privat lagune som ligger i tilknytning til Silica Hotel. Og hvis dere ønsker kan dere spise en flott lunsj på LAVA restaurant.

I løpet av dagen vil dere ha en deilig 60 minutters nakke- og skuldermassasje som foregår på en flytende madrass i selve lagunen. Dere blir smurt inn med Blue Lagune egen massasjeolje og det brukes maske som renser og skrubber huden, og etterlater den glødende og silkemyk. Lukk øynene og la kroppen slappe av fra alt stress og mas.

På ettermiddagen drar dere videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på Hotel Hilton Reykjavik Nordica **** og vi har selvfølgelig bestilt et av de fineste rommene til dere.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 3 – Spabehandling i Laugar Spa – Reykjavik

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Unn ded en avspappende behandling i Laugar Spa på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

I dag vil dere få en deilig massasje og spabehandling i Laugar SPA i Reykjavik. Spasenteret tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og eksklusiv kroppspleie. Velg den behandlinger som passer dere best. Spabehandlinger på Laugar Spa. Og det anbefales å bruke god tid på spasenteret for å oppleve alle de fasilitetene senteret byr på.

Laugar Spa er et elegant og førsteklasses spaanlegg med høyt kvalifiserte behandlere. Stedet er inspirert av den islandske naturen, hvor samspillet mellom vann, lyder, kunst og design har en stor betydning. Laugar Spa er en drøm å oppleve med sin rolige og avslappende atmosfære. Sett dere ned foran peisen og nyt et lite måltid eller et glass vin i disse fantastiske omgivelsene.

På Laugar Spa finnes det seks badstuer hvor hver av dem vil gir en spesiell opplevelse i form av unike aromaer, beroligende lyder og flott lyssetting. Videre kan dere slappe av i det flotte boblebadet bygget av granitt, stå under en 6 meters bred foss eller vekselsvis sette dere ned i stamper med kalt og glovarmt vann, både innen- og utendørs.

På Hilton hotellet har dere adgang til Hilton Reykjavik Spa senteret, hvor dere har muligheten å ta en liten treningsøkt eller bare slappe av i den flotte spaavdelingen. Nyt en deilig nakke- og skuldermassasje mens dere sitter i det behagelige varme badevannet. Senteret tilbyr et stort utvalg spabehandlinger, aromatiske badstuer samt utendørs “heitur pottur" og sauna.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Luksus Spa-reise til Island

Pris fra kr. 23.950.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting i lavsesong samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer. Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Luksus Spa-reise til Island

På denne luksus spa-reisen til Island skal dere selvfølgelig bo på førsteklasses hoteller. I Den Blå Lagune bor dere på det femstjerners luksushotellet The Retreat Hotel. Hotellet befinner seg midt i en stor svart lavamasse og utbyggerne har vært opptatt av å utforme det slik at gjestene får en enestående opplevelse av velvære. Rommene har en privat balkong eller terrasse med adgang til hotellets private lagune.

I Reykjavik bor dere på det flotte Hilton Reykjavik Nordica hvor det er bestilt et av hotellets mest elegante rom Executive Room. På hotellet har dere adgang til Hilton Reykjavik Spa senteret, hvor dere har muligheten å ta en liten treningsøkt eller bare slappe av i den flotte spaavdelingen. Her kan dere unne dere en deilig nakke- og skuldermassasje mens dere nyter det behagelige varme badevannet. På hotellet har dere også adgang til Executive Lounge. Et perfekt sted for å slappe av og nyte god mat og drikke i rolige omgivelser. Fra loungen har dere også fantastisk utsikt mot sjøsiden av Reykjavik.

Comfort overnatting

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting i Den Blå Lagune © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting i Den Blå Lagune © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Overnatting i Den Blå Lagune - Silica ****

Hotel Silica ligger i et svart lavalandskap like ved Den Blå Lagune. Hotellet har en privat lagune hvor kun gjester av hotellet har tilgang. Hotellet er bygget i harmoni med det omkringliggende landskapet og har vunnet flere designpriser for den flotte arkitekturen. På hotellet finnes det 35 lyse og romslige dobbeltrom, hvor alle har en egen veranda med fantastisk utsikt mot det store lavafeltet rundt hotellet. Siden rommene ofte er utsolgt anbefales det å booke god tid i forveien. Silica Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din Islandsreise

Hilton Reykjavik Nordica ****

Hotel Hilton Reykjavik Nordica er et flott og populært hotell sentralt i Reykjavik. På hotellet kan dere nyte det dere forventer av Hilton’s komfort og fasiliteter. Hotellet tilbyr 251 moderne og behagelige rom; Guest Room, Suites og Executive Room. På hotellet finner dere den kjente og populære restauranten Vox. Hotellet har treningsfasiliteter, i tillegg til det flotte spaanlegget Hilton Nordica Spa. Hilton Reykjavik Nordica

 

Mer om Luksus Spa-reise til Island

Lyst a reise på en luksus Spa-reise til Island? Island blir ofte kalt for Naturens Spa og det ikke uten grunn. Å reise til Island for spaopplevelse en en god investering i både kropp og sjel. Se mer om våre turer Den Blå Lagune og Spa på Island

Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere ligge å flyte i timevis, i mineralrikt vann som holder nærmere førti deilige varmegrader. I tillegg kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Se nyttig informasjon før dere besøker Den Blå Lagune

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Nyt opplevelsen i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Opplev geotermisk spa og Geysir på en og samme dag. Denne spennende turen kombinerer besøk til...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Velvære © Din Islandsreise

En spa-tur til Island er perfekt for de som ønsker noen dager med velvære for både kropp og sjel...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Spa og velvære i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise

Spa i Den Blå Lagune gir en eksotisk og enestående opplevelse. Bading i det helsebringende og...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Bading i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise

Spa-weekend i Reykjavik er perfekt for de som ønsker en helg med velvære for kropp og sjel. På...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur