• SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Thorsmork_Aktion kjøring med Super Jeep på Island © Din Islandsreise
 • SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Thorsmork_Ulent lavalandskap med Super Jeep på Island © Din Islandsreise
 • SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Thorsmork_Opplevelse med Super Jeep på Island © Din Islandsreise
 • SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Thorsmork_Fargerik natur på Island © Din Islandsreise
 • SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Thorsmork_Store lavafelt på Island © Din Islandsreise

Kjør Selv Super Jeep til Thórsmörk

På denne Kjør Selv Super Jeep turen kjører dere til den verdensberømte og majestetiske vulkanen Eyjafjallajökull og videre til en av Islands største naturperler; nasjonalparken Thórsmörk. Kjøringen går gjennom kupert landskap hvor dere følger grove offroadspor og det er ikke usannsynlig at det blir hjertebank når dere skal krysse breelver som både kan være brede og dype… Denne turen vil gi dere enestående opplevelser og dere vil finne ut av hva ekte kjøreglede handler om…!

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 3 overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • Privat Self Drive Super Jeep dagstur til Thórsmörk
 • Privat kjøreinstruktør på dagsturen
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Drivstoff til jeepene
 • Reiseforsikring
Super Jeep turer på Island
Varenummer:
S-5
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
11.950.-

Kjør Selv Super Jeep til Thórsmörk

På denne Kjør Selv Super Jeep turen kjører dere til den verdensberømte og majestetiske vulkanen Eyjafjallajökull og videre til en av Islands største naturperler; nasjonalparken Thórsmörk. Kjøringen går gjennom kupert landskap hvor dere følger grove offroadspor og det er ikke usannsynlig at det blir hjertebank når dere skal krysse breelver som både kan være brede og dype… Denne turen vil gi dere enestående opplevelser og dere vil finne ut av hva ekte kjøreglede handler om…!

Super Jeep turer på Island
Varenummer:
S-5
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
11.950.-

Dag 1 – Ankomst – Den Blå Lagune – Reykjavik

Den Blå Lagune og Spa på Island_Bading i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune kjører dere videre til Reykjavik og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for uforske Islands flotte hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Reykjavik – Dag til egen disposisjon

REYJAVIK PÅ ISLAND_Bli med på en tur til Reykjavik på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

Hvis dere ønsker å bli bedre kjent med Reykjavik og historien kan dere bli med på en guidet tur i hovedstaden. Dere kan også oppleve byens høydepunkter på egenhånd på Hop-On Hop-Off bussene.

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv- eller buggy-kjøring, hesteridning, spa og velvære, snorkling, dykking, sykling eller grottevandring kan vi skaffe det. Se også våre forslag til guidede dagsturer.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Super Jeep tur til Thórsmörk

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Thorsmork_Aktion kjøring med Super Jeep på Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Denne dagen blir actionfylt! Dere skal kjøre spesialutstyrte Super Jeeper til den verdenskjente Eyjafjallajökull og videre til en av Islands største naturperler; nasjonalparken Thórsmörk. Denne turen vil gi dere enestående og unike opplevelser!

Dere starter med å kjøre mot sørkysten av Island. Når dere nærmer dere Eyjafjallajökull er det på tide å forlate asfalten. Samtidig må noe av luften i dekkene ut for at Super Jeepene lettere skal komme seg over det ulendt terrenget som venter. Nå kribler det av spenning for å fortsette…

Kjøringen går gjennom kupert landskap hvor dere skal følge grove offroadspor. Ikke usannsynlig at hjertene slår fortere når dere skal krysse noen breelver som både kan være brede og dype. Det blir mer aktionkjøring i dalen Thórsmörk, som er oppkalt etter den nordiske guden Thor.

Dere kjører videre mot de svarte sandstrendene på sørkysten, hvor dere på den ene side har Atlanterhavet og på den andre siden vulkaner og isbreer. Her må lufttrykket i dekkene igjen justeres for optimal kjøring på sandstranden. Nå skal dere virkelig få kjenne på hva kjøreglede handler om… når Super Jeep’en «danser» rundt i den myke sanden.

Etter en vellykket og actionfylt dag kjører dere tilbake til Reykjavik. Turen varer ca. 9,0 timer.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Kjør Selv Super Jeep til Thórsmörk

Pris fra kr. 11.950.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 720.- for 3 netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting i lavsesong, lave flypriser og to fult betalende som deler leiebil. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer. Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Kjør Selv Super Jeep på Island

På våre Kjør Selv Super Jeep turer på Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne turen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under ser dere eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller. Se mer om Hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Kjør Selv Super Jeep på Island

På denne Kjør Selv Super Jeep turen kjører dere AT38 Hilux, som er det ultimate kjøretøyet for å utforske det islandske barske høylandet. Det er ikke mye som hindrer fremkommeligheten til disse modifiserte jeepene. De er laget for ekstrem kjøring gjennom ujevnt og vanskelig terreng slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener.

 

Dere får en grundig opplæring før kjøringen starter. En erfaren og kunnskapsrik driverguide sitter i passasjersetet og vil bistå med kjøringen mens deltakerne bytter på førersetet. Hvis det er flere biler som kjører i lag kjører de bak lederbilen og kommuniserer via radio. Det er plass til tre deltakere i lederbilen og fire deltakere i bilene bak. På våre Kjør Selv Super Jeep på Island kan dere velge mellom flere kjøreruter, både halv- og heldagsturer, i tillegg til turer som går over flere dager. Se mer om Super Jeep turer på Island

 

 

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Self Drive Super Jeep på Island @ Din Islandsreise

Toyota Hilux AT38

Engine: 2,4 Diesel

Gearbox: 6 speed automatic

Breaks front/rear: Disc/drum

Tires front/rear: AT405 38x15.50R15

Rims: Arctic Trucks 15x12

Suspension: Coil front/leaf rear

Length: 5.335 mm x 150 mm for grill guard

Width: 2.145

Height: 1.995 mm + 170 mm for roof rack

Wheelbase: 3.085 mm

Fuel tank: 80 l

Net weight: Appr. 2.255 kg

Load capacity: 800 kg

Kjør Selv Super Jeep på Island

På turen "Kjør Selv Super Jeep på Island" bor dere i Reykjavik under hele oppholdet. Se mer om Hoteller i Reykjavik

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for å bli med på en opplevelse dere sent vil glemme. I dag skal dere ta førersetet i en ekte offroadbil som er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. 

Dere får en grundig opplæring før kjøringen starter. En erfaren og kunnskapsrik driverguide sitter i passasjersetet og vil bistå med kjøringen mens deltakerne bytter på førersetet. Hvis det er flere biler som kjører i lag kjører de bak lederbilen og kommuniserer via radio. Det er plass til tre deltakere i lederbilen og fire deltakere i bilene bak. På våre Kjør Selv Super Jeep på Island kan dere velge mellom flere kjøreruter, både halv- og heldagsturer, i tillegg til turer som går over flere dager. Se mer om Super Jeep turer på Island

På kveldene har dere anledning å besøke en av Reykjaviks flotte restauranter. På disse spisestedene kan vi nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil nok finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem heller badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Kjør Selv Super Jeep på Island_Hengill © Din Islandsreise

Denne Kjør Selv Super Jeep turen til vulkanen Hengill blir actionfylt! Dere skal kjøre Toyota...

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Self Drive Super Jeep på Island_Landmannalaugar © Din Islandsreise

På denne Self Drive Super Jeep turen kjører dere til en av Islands største naturperle;...

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Super Jeep kjøring på Island_Den Gylne Sirkel © Din Islandsreise

På denne Self Drive Super Jeep turen til Den Gylne Sirkel vil dere oppleve noen av Islands...

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Guidet Super Jeep tur på Island © Din Islandsreise

Super Jeep kjøring på Island byr på spennende og actionfylt ferdsel gjennom ulendt terreng....

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur