• KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island_Spennende aktiviteter på kick-off turer til Island © Din Islandsreise
 • KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island med Den Blå Lagune © Din Islandsreise
 • KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island i den vakre islandske naturen © Din Islandsreise
 • KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island_Spennende aktiviteter på kick-off turer til Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
 • KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island_Spennende aktiviteter på kick-off turer til Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Kick-off på Island

Kick-Off på Island blir garantert vellykket. Ønsker deres firma å markere en spesiell hendelse med en Kick-Off tur for de ansatte? Legg turen til Island og gi de ansatte noe å glede seg til! Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser i unike omgivelser som ikke finnes noe annet sted. En vellykket Kick-Off inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, og kan medvirke til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen.

Vi organiserer et vellykket kick-off på Island.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri velkomstdrink i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 3 overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • 3 x tre retters middag på en bedre restaurant i Reykjavik
 • 2 x lunsj
 • Møtelokaler 1/2 dag
 • Kaffe, te, bakverk og frukt under møtet
 • Guidet Super Jeep dagstur til Den Gylne Sirkel
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Firmaturer til Island
Varenummer:
K-4
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
11.995.-

Kick-off på Island

Kick-Off på Island blir garantert vellykket. Ønsker deres firma å markere en spesiell hendelse med en Kick-Off tur for de ansatte? Legg turen til Island og gi de ansatte noe å glede seg til! Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser i unike omgivelser som ikke finnes noe annet sted. En vellykket Kick-Off inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte, og kan medvirke til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen.

Firmaturer til Island
Varenummer:
K-4
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
11.995.-

Dag 1 – Ankomst – Den Blå Lagune

FIRMATUR TIL ISLAND_Firmatur til Island og Den Blå Lagune_Stemningsfulllt med velkomstdrink i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Etter et deilig bad blir dere kjørt videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Etter innsjekkingen er det mulig å legge inn en kort presentasjon eller møtevirksomhet.

Om kvelden anbefaler vi at gruppen samles til en hyggelig middag på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mye å velge mellom, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Møtevirksomhet – Aktiviteter

KICK-OFF PÅ ISLAND_Spennende aktiviteter på kick-off turer til Island © Din Islandsreise

Etter frokost er det klart for møtevirksomhet som avsluttes med en deilig lunsj. Etter lunsj blir dere hentet for å være med på en spennende og sosial aktivitet som bidrar til å sveise gruppen sammen og styrke samholdet. Listen over aktiviteter er uendelig lang. Dere kan kjøre snøscooter, firehjuls motorsykkel eller buggy biler, bli med på helikoptertur, grottevandring, hundekjøring, isbrevandring, grottetur, dykking, snorkling, rafting, hvalsafari, ridning på Islandshest eller bade i naturlige varme kilder.

Deler av denne dagen kan også brukes som fridag i Reykjavik, hvor deltakerne gjør ting på egenhånd. Fortell oss hva dere er interessert i, og vi vil komme med forslag. Se også: Aktiviteter på Island.

Om kvelden anbefaler vi at gruppen samles til en hyggelig middag på en av Reykjaviks flotte restauranter, og i kveld er det igjen mulig å utforske nattelivet i Reykjavik for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Super Jeep tur til Den Gylne Sirkel

FIRMATUR TIL ISLAND_Super Jeep turer på firmatuerr til Island © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet for å være med på en spennende og actionfylt Super-Jeep dagstur. Disse firehjulsdrevne jeepene er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener.

Turen går til den klassiske Gylne sirkel med noen av landets største naturopplevelser. Dere skal oppleve det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske Geysirområdet og Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss.

Adrenalinet vil garantert pumpe når dere kjører videre opp fjellveier til Islands nest største isbre, Langjökull. Her vil dere kommer enda nærmere den enestående Islandske naturen. Denne dagsturen kan kombineres med snøscooterkjøring på isbreen Langjökull. Etter en vellykket dagstur med store opplevelser og mange inntrykk kjører dere tilbake til hovedstaden Reykjavik.

Om kvelden anbefaler vi at gruppen samles til en hyggelig middag på en av Reykjaviks flotte restauranter. De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

KONFERANSE PÅ ISLAND_Konferanse på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Priser: Kick-Off på Island

Pris fra kr. 11.995.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkelt rom fra Kr. 1.500.- for tre netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Kick-Off på Island

På våre Kick-Off turer til Island tilbyr vi mange typer overnattiner. I Reykjavik finnes det alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På Kick-Off turene kan dere velge mellom fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel i løpet av sommeren og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vil alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

Under kan dere se eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller. Se flere hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Vi organiserer en vellykket Kick-Off på Island

Våre Kick-Off turer til Island kan inneholde overnattinger på både luksuriøse og mellomklasses hoteller i Reykjavik, eller flotte og velutstyrte hytter i den flotte islandske naturen utenfor Reykjavik. Dersom turen skal ha et faglig innhold, finnes det flere hoteller som har topp moderne konferansemuligheter for både små og store grupper.

Dere velger selv hvordan dere ønsker å disponere tiden på Island. Dere velger også selv antall dager og om dere reiser i forbindelse med en helg eller midt i uken.

Hvis det er ønskelig kan vi tilrettelegge bedriftsbesøk hvor dere besøker en islandsk bedrift som driver innenfor deres bransje. Dette kan bidra til å utvide horisonten deres og åpne for nye og uante muligheter.

Vi har mange års erfaring med å tilrettelegge Kick-Off på Island, hvor vi kombinerer gruppens faglige ønsker med morsomme opplevelser og aktiviteter. Vi er lokalkjente og vi samarbeider med de beste underleverandørene på Island. Vårt varemerke er kunnskap, personlig service, trygghet og fleksibilitet.

Uansett hvilen type Kick-Off dere ønsker, hvordan dere ønsker å bo, eller hva dere velger av utflukter og aktiviteter så lover vi opplevelser! Vi tar hånd om hele arrangementet. Vi skaper en velorganisert reise som er tilpasset deres behov.

La oss ta hånd om alle detaljene slik at dere får de beste opplevelsene. Vi lager et uforpliktende tilbud og kommer med programforslag. 

Kontakt oss angående Kick-Off på Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Spennende team building på Island © Din Islandsreise

Team building på Island vil garantert motivere og engasjere de ansatte. Island har alt som...

KONFERANSE PÅ ISLAND_Konferanse i Den Blå Lagune på Island_Spennende konferanse i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise

Konferanse i Den Blå Lagune på Island vil gi dere opplevelser utenom det vanlige. Her kan dere...

Firmatur til Reykjavik_Firmatur til Island © Din Islandsreise

Legg neste firmatur til Island og gi de ansatte noe å glede seg til! En vellykket firmatur...

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Guidet Super Jeep tur på Island © Din Islandsreise

Super Jeep kjøring på Island byr på spennende og actionfylt ferdsel gjennom ulendt terreng....

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur