• JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til Island_Den Blå Lagune på vinterstid © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til Island_Nordlys over Reykjavik © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til Island_Geysir på vinterstid © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til Island_Vakkert vinternatur på Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til Island_Julepuntet Reykjavik © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til Island_Vikingskip i Reykjavik © Din Islandsreise

Juletur til Island

Denne juleturen til Island vil gi dere juleferie dere sent vil glemme. Julestemningen i den eksotiske hovedstaden Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt og det er ikke vanskelig å bli mektig imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene. I tillegg til en fantastisk julestemning byr Reykjavik også på eventyrlige naturopplevelser, kulinariske høydepunkter, et yrende natteliv og ikke minst et fantastisk shopping mekka. På denne turen vil dere oppleve blant annet julevandring i Reykjavik, den eksotiske Blå Lagune, den klassiske Gylne Sirkel, det majestetiske nordlyset og en delikat 4-retters julemiddag.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Reykjavik t/r
 • 4 overnattinger i Reykjavik, dobbelt rom
 • Frokost alle dager
 • Guidet nordlystur
 • Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel
 • Transfer Reykjavik - Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Guidet spasertur i sentrum av Reykjavik
 • 3-retters julemiddag
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring
Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-3
Avganger:
22.12.-26.12.
Varighet:
5 dager / 4 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
13.995.-

Juletur til Island

Denne juleturen til Island vil gi dere juleferie dere sent vil glemme. Julestemningen i den eksotiske hovedstaden Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt og det er ikke vanskelig å bli mektig imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene. I tillegg til en fantastisk julestemning byr Reykjavik også på eventyrlige naturopplevelser, kulinariske høydepunkter, et yrende natteliv og ikke minst et fantastisk shopping mekka. På denne turen vil dere oppleve blant annet julevandring i Reykjavik, den eksotiske Blå Lagune, den klassiske Gylne Sirkel, det majestetiske nordlyset og en delikat 4-retters julemiddag.

Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-3
Avganger:
22.12.-26.12.
Varighet:
5 dager / 4 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
13.995.-

Dag 1 – Julestemning i Reykjavik – Nordlystur

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Feir jul på Island_Opplev det vakre nordlyset på Island © Din Islandsreise

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å bli litt kjent med den julepyntede hovedstaden. Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere måtte ønske dere.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet gode spisesteder i Reykjavik er stort, og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen.

Senere på kvelden blir dere hentet av en kunnskapsrik guide som skal ta dere med på nordlysjakt. Nordlyset anses for å være et av verdens vakreste naturfenomen. For å kunne se nordlyset må værforholdene ligge til rette. Vi håper selvfølgelig på at det blir kaldt og skyfri himmel men det kan dessverre ikke garanteres at nordlyset viser seg denne kvelden.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel

GEYSIR PÅ ISLAND_Opplev Geysir på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for å bli med på en dagstur til Den Gylne Sirkel; Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere oppleve noen av Islands største naturperler!

Dere starter med å besøke det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Den kjente Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Turen går videre til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Fossen er et av landets nasjonalsymboler og er en av Islands største turistattraksjoner. Gullfoss stammer fra elven Hvitá, som kaster seg dramatisk 32 meter ned i de frådende vannmassene under.

Neste stopp er nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Her stiftet islendingene Allting i året 930, verdens eldste parlament. Ved det storslåtte juvet Almannagjá kan dere se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentplaten som utvider seg hvert år og som nærmest deler Island i to. Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. Turen varer ca. 8 timer.

Denne dagsturen kan også kjøres med Super Jeep’er som er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. Dere vil på Super Jeep turen også kjøre opp på isbreen Langjökull hvor det er mulig å kjøre snøscooter. Kjøring med Super Jeep gjør opplevelsen både heftig og actionfylt.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning til å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Den Blå Lagune – Julebyen Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Feir jul på Island_Opplev Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter frokost blir dere hentet for å bli med til den eksotiske Blå Lagune Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige.

Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter et deilig bad kjører dere videre til den julepyntede Reykjavik, med imponerende juledekorasjoner og utallige julelys. Ikke vanskelig å komme i god julestemning i den vakre hovedstaden.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Dag 4 – Julebyen Reykjavik – Julaften

JULOG NYTTÅR PÅ ISLAND_Feir jul på Island_Opplev vakre julelys i Reykjavik © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Etter frokost blir dere hentet av en kunnskapsrik guide for å være med på en kulturell og kulinarisk spasertur gjennom julepyntede sentrum av Reykjavik. På turen vil dere få innsikt i unike islandske juletradisjoner, samt hovedstadens historie, arkitektur og kultur. Underveis blir det flere stopp hvor dere vil få anledning til å smake på islandsk tradisjonsrik mat.

Dere skal besøke ”The Settlement Exhibition”. Denne utstillingen viser flere ruiner fra vikingtiden i Reykjavik, og er dette det aller eldste sporet etter menneskelig bosetning i Reykjavik. På museet benyttes det høyteknologiske effekter, noe som gjør et besøk hit ekstra spennende og interessant.

Klokken 18:00 ringes julen inn på Island. Dere vil se at gatene tømmes for folk, når lokalbefolkningen forter seg hjem for å feire en hyggelig og høytidelig juleaften sammen med familien.

Gruppen deres treffes til en høytidelig 4-retters julemiddag på en bedre restaurant i Reykjavik. Senk skuldrene og nyt den stemningsfulle islandske julehøytiden mens dere inntar det delikate julemåltidet.

Dag 5 – Reykjavik – Avreise

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Juletur til Island

13.995.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkelt rom fra Kr. 1.400.- for fire netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Juletur til Island

På denne juleturen til Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På juleturen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

Under ser dere eksempler på overnattinger vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at overnattingene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Se flere hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Juletur til Island

Denne juleturen til Island vil gi dere juleferie dere sent vil glemme. Julestemningen i den eksotiske hovedstaden Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt og det er ikke vanskelig å bli mektig imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene. I tillegg til en fantastisk julestemning byr Reykjavik også på eventyrlige naturopplevelser, kulinariske høydepunkter, et yrende natteliv og ikke minst et fantastisk shopping mekka. På denne turen vil dere oppleve blant annet julevandring i Reykjavik, den eksotiske Blå Lagune, den klassiske Gylne Sirkel, det majestetiske nordlyset og en delikat 4-retters julemiddag.

Kontakt oss angående juletur til Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Nyttårstur til Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Opplev imponerende nyttårsaften på Island. På denne nyttårsturen vil dere oppleve en storslått...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden © Din Islandsreise

Ta med barna til Island i førjulstiden og kom i en ordentlig julestemning. Hovedstaden Reykjavik...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Storslått nyttårsfeiring i Reykjavik © Din Islandsreise

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsaften i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Stemningsfulle nyttårsturer til Island © Din Islandsreise

En nyttårstur til Island vil gi dere storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I tillegg vil...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur