• JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island_Spennende julebord i Reykjavik_Islandske julenisser © Din Islandsreise
 • JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island_Julebord i Reykjavik_Vakre jylelys på Island © Din Islandsreise
 • JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island_Julebord på Island med Den Blå Lagune__Spis deilig islandsk mat på julebordet i Reykjavik © Din Islandsreise
 • JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island_Spennende julebord i Reykjavik_Opplev julebord i hovedstaden Reykjavik © Din Islandsreise
 • JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island_Julebord i Reykjavik_Vakker vinternatur på Island © Din Islandsreise

Julebord på Island

Julebord på Island blir garantert et spennende og annerledes julebord. Førjulstiden i den eksotiske hovedstaden Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt og det er ikke vanskelig å bli mektig imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene.

I tillegg til en flott førjulstid byr Reykjavik også på eventyrlige naturopplevelser, kulinariske høydepunkter, et yrende natteliv og ikke minst et fantastisk shopping mekka. Nyt det deilige julebordet hvor dere blir servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 2 overnattinger i Reykjavik, dobbelt rom
 • Frokost alle dager
 • Tre retters julebord
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring
Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-1
Avganger:
Fredager
Varighet:
3 dager / 2 netter
Periode:
November - Desember
Pris fra kr:
8.695.-

Julebord på Island

Julebord på Island blir garantert et spennende og annerledes julebord. Førjulstiden i den eksotiske hovedstaden Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt og det er ikke vanskelig å bli mektig imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene.

I tillegg til en flott førjulstid byr Reykjavik også på eventyrlige naturopplevelser, kulinariske høydepunkter, et yrende natteliv og ikke minst et fantastisk shopping mekka. Nyt de deilige islandske julebordene og de tradisjonelle delikatessene, som f.eks. røkt lammekjøtt, rype og reinsdyr. Et julebord på Island kan kombineres med hyggelig samvær og flotte aktiviteter i den islandske naturen.

Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-1
Avganger:
Fredager
Varighet:
3 dager / 2 netter
Periode:
November - Desember
Pris fra kr:
8.695.-

Dag 1 – Den Blå Lagune – Julepyntet Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Opplev jul og nyttår i hovedstaden Reykjavik © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter et deilig bad kjører dere videre til den julepyntede Reykjavik, med imponerende juledekorasjoner og utallige julelys. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Julebyen Reykjavik – Aktiviteter

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Julebord i Reykjavik_Opplev flotte julebord i Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Denne dagen er til fri disposisjon. Hvis dere ønsker å bli bedre kjent med Reykjavik og dens historie kan dere bli med på en guidet tur i hovedstaden. Dere kan også oppleve byens høydepunkter på egenhånd på Hop-On Hop-Off bussene.

Om dere ønsker å besøke den verdenskjente Geysir eller den vakre fossen Gullfoss så kan vi organisere det. Det finnes også mange andre muligheter for spennende aktiviteter som for eksempel Super Jeep turer, fire hjuls motorsykkel, hvalsafari, hesteridning, spa og velvære, snorkling, dykking, sykling og grottevandring. Fortell oss hva dere er interessert i og vi skreddersyr et flott opplegg for julebordet deres.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Reykjavik – Avreise

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Kjør Selv Super Jeep tur på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Priser: Julebord på Island

Pris fra kr. 8.695.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkelt rom fra Kr. 1.400.- for to netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Julebord på Island

På våre julebord på Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På julebordsturen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

Under ser dere eksempler på overnattinger vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at overnattingene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Se flere hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Julebord på Island

Opplev et imponerende julebord på Island. På dette julebordet vil dere delta i en hyggelig islandsk førjulstid. Julestemningen i Reykjavik er helt ubeskrivelig. Gatene og butikkvinduene er dekorert høyt og lavt, og det er ikke vanskelig å bli imponert over den flotte julepynten og de utallige lysene. I tillegg til å bli kjent med islandske juletradisjoner, vil dere smake på islandske delikatesser, og dere vil også få anledning til å bade i den verdenskjente Blå Lagune.

Kontakt oss angående julebord på Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

TEAM BUILDING PÅ ISLAND_Spennende team building på Island © Din Islandsreise

Team building på Island vil garantert motivere og engasjere de ansatte. Island har alt som...

KICK-OFF PÅ ISLAND_Kick-off turer til Island_Spennende aktiviteter på kick-off turer til Island © Din Islandsreise

Kick-off på Island blir garantert vellykket. Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser...

Firmatur til Reykjavik_Firmatur til Island © Din Islandsreise

Legg neste firmatur til Island og gi de ansatte noe å glede seg til! En vellykket firmatur...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Storslått nyttårsfeiring i Reykjavik © Din Islandsreise

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsaften i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur