• JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Opplev Den Blå Lagune på våre nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Flotte matopplevelser på nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Opplev spennende nyttårsaften i Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Opplev nordlyset på våre nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Islandk_Hyggelig samvær på våre nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Opplev storslått fyrverkeri på våre nyttårsturer til Island © Din Islandsreise

Imponerende nyttårsaften på Island

Opplev imponerende nyttårsaften på Island. På denne nyttårsturen vil dere oppleve en storslått og intens islandsk nyttårsaften. I tillegg vil dere få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss. I Reykjavik tennes det mange nyttårsbål rundt om kring i byen og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles rundt disse bålene. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner, vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 3 overnattinger på et bedre hotell i Reykjavik, dobbelt rom
 • Frokost alle dager
 • Nyttårsbuffé på restaurant Satt på Hotel Natura
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring
Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-4
Avganger:
29.12. – 01.01.
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
11.995.-

Imponerende nyttårsaften på Island

Nyttårsaften på Island byr på en imponerende opplevelse. På denne nyttårsturen til Island vil dere oppleve en storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I Reykjavik tennes det mange nyttårsbål rundt om kring i byen og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles rundt disse bålene. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner, vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

 

Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-4
Avganger:
29.12. – 01.01.
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
11.995.-

Dag 1 – Den Blå Lagune – Julepyntet Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Opplev jul og nyttår i hovedstaden Reykjavik © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter et deilig bad kjører dere videre til den julepyntede Reykjavik, med imponerende juledekorasjoner og utallige julelys. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Reykjavik – Dag til egen disposisjon

REYJAVIK PÅ ISLAND_Bli med på en tur til Reykjavik på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

Hvis dere ønsker å bli bedre kjent med Reykjavik og historien kan dere bli med på en guidet tur i hovedstaden. Dere kan også oppleve byens høydepunkter på egenhånd på Hop-On Hop-Off bussene.

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv- eller buggy-kjøring, hesteridning, spa og velvære, snorkling, dykking, sykling eller grottevandring kan vi skaffe det. Se også våre forslag til guidede dagsturer.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Nyttårsaften i Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Opplev jul og nyttår i hovedstaden Reykjavik_Storslått fyrverkeri på nyttårsturen til Island © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Første delen av dagen er til fri disposisjon. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Dere kan også bruke tiden for å oppleve byens høydepunkter på Hop-On Hop-Off bussene, eller bli med på en guidet byrundtur i Reykjavik. Se også våre forslag til aktiviteter.

Nyttårsfeiringen starter på ettermiddagen i hotellets flotte restaurant. På restauranten er det duket opp til et fantastisk flott og stemningsfylt nyttårsbuffé.

Senere på kvelden er det mulighet å være med på ”Reykjavik Bonfire & Christmas Lights Tour”. På denne turen vil dere oppleve et tradisjonelt islandsk nyttårsbål som er et islandsk fenomen. Bålene befinner seg flere steder rundt om kring i Reykjavik. Lokalbefolkningen samles rundt disse bålene for skyte opp fyrverkeri, synge og danse mens de venter på at det nye året ringes inn. Dere vil oppleve en svært stemningsfull samling av både store og små.

Ved midnatt kan dere skue det spektakulære nyttårsfyrverkeriet som Islendingene er kjente for. Islendinger er et av de folkeslagene i verden som skyter opp mest fyrverkeri på nyttårsaften.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Imponerende nyttårsaften på Island

Pris fra kr. 11.995.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkelt rom fra Kr. 1.400.- for tre netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på et enkelt hotell samt normale flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din Islandsreise

Hotel Reykjavik Natura****

Hotel Reykjavik Natura er et flott hotell som ligger i det vakre friluftsområdet Øskjuhlid og like ved den flotte bygningen Perlan, som har fantastisk utsikt over hele Reykjavik. Hotellet har 209 rom som alle er behagelige innredet med dusj/wc, hårtørker, telefon, radio, minibar, buksepress og TV. Hotellet har restaurant, bar, innendørsbasseng, konferansefasiliteter, spa- og skjønnhetssalong og treningssenter. Hotel Reykjavik Natura

Imponerende nyttårsaften på Island

Opplev imponerende nyttårsaften på Island. På denne nyttårsturen vil dere delta i en storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I Reykjavik tennes det mange nyttårsbål rundt om kring i byen og det blir svært stemningsfullt når lokalbefolkningen samles rundt disse bålene. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner, vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

Kontakt oss angående nyttårsfeiring på Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til_Islandske junenisser © Din Islandsreise

Denne juleturen til Island vil gi dere juleferie dere sent vil glemme. Julestemningen i den...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Storslått nyttårsfeiring i Reykjavik © Din Islandsreise

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsaften i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Stemningsfulle nyttårsturer til Island © Din Islandsreise

En nyttårstur til Island vil gi dere storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I tillegg vil...

JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island © Din Islandsreise

Julebord på Island blir garantert et spennende og annerledes julebord. Førjulstiden i den...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur