• GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Rundt Island med guide © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Rundt Island med guide © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Rundt Island med guide © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Rundt Island med guide © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Rundt Island med guide © Din Islandsreise

Guidet rundreise på Island

På denne guidede rundreisen på Island vil dere oppleve Islands mest kjente attraksjoner samtidig som dere får innsikt i landets historie og kultur. Underveis får dere se mange fosser, fiskelandsbyer, lakseelver, fugleparadiset Mývatn, Europas største isbre, isbrelaguner, museer, geotermiske områder med varme kilder og sist men ikke sist Gullfoss og Geysir.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 7 overnattinger med privat dusj/wc
 • Frokost alle dager
 • 4 middager på rundreisen - Tre retters meny eller buffé
 • Entré til Glaumbær museet
 • Entré til Eyjafjallajökull Visitor Center
 • Skandinavisk språklig reiseleder
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Båttur på isbrelagunen Jökulsárlón
 • Entré til Naturbadet ved Myvatn
 • Hvalsafari fra Akureyri
 • Ridning på Islandshest
 • Reiseforsikring

 

Guidede turer på Island
Varenummer:
G-1
Avganger:
Utvalgte onsdager
Varighet:
8 dager / 7 netter
Periode:
26.05.–26.08. 2020
Pris fra kr:
21.795.-

Guidet rundreise på Island

På denne guidede rundreisen på Island vil dere oppleve Islands mest kjente attraksjoner samtidig som dere får innsikt i landets historie og kultur. Underveis får dere se mange fosser, fiskelandsbyer, lakseelver, fugleparadiset Mývatn, Europas største isbre, isbrelaguner, museer, geotermiske områder med varme kilder og sist men ikke sist Gullfoss og Geysir.

Guidede turer på Island
Varenummer:
G-1
Avganger:
Utvalgte onsdager
Varighet:
8 dager / 7 netter
Periode:
26.05.–26.08. 2020
Pris fra kr:
21.795.-

DAG 1 – Den Blå Lagune – Reykjavik

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Den Blå Lagune på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den verdenskjente Blå Lagune. hvor dere kan nyte et enestående spabad. Ved lagunen vil dere møte en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. I tillegg kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen.

Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune kjører dere videre til Reykjavik og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å bli litt kjent med Islands hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet gode spisesteder i Reykjavik er stort, og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen. Middag er ikke inkludert den første kvelden. Overnatting på Hotel Klettur, Reykjavik eller lignende.

Dag 2 – Borgarfjördur – Skagafjördur – Akureyri

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Glaumbær på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Guiden vår møter oss kl. 08:45 i hotellet resepsjon, og da vil vi også møte alle de andre forventningsfulle deltakerne. Første dagen på rundreisen starter vi med å kjøre nordover, gjennom Hvalfjardartunnell til Borgarnes og videre til Skagafjörður som også blir omtalt som ”Hestenes dal”. Regionen er kjent for hesteavl og her vil vi få se mange sjarmerende islandshester på beite ute på jordene.

Vi besøker det historiske museet; Glaumbær, som er en vakker restaurert torvgård, og som er en av de få som er blitt tatt vare på på Island. Her får vi innblikk i islendingenes leve- og byggemåter i det forrige århundre, og vi vil se hvordan livet foregikk hos forholdsvis velstående familier på store gårder.

Videre fortsetter vi over Öxnadalsheiði til Nor-Islands hovedstad, Akureyri. Akureyri ligger vakkert til innerst i fjorden Eyjafjördur. På kvelden kan vi ta en titt på en av Islands flotteste park, Den Botaniske Hagen, med et stort spekter av planter, blant annet Islands ville flora. Vi kan også besøke den flotte moderne kirken med to kirketårn, som troner majestetisk over byen. Overnatting og middag på Hotel KEA Akureyri eller lignende.

Dag 3 – Myvatn og området rundt

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Námaskard på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

I dag skal vi utforske de imponerende naturfenomenene rundt Mývatnsområdet. Området som består av lavafelt, vulkaner og fjell er en fryd for øyet, og er et sted man sent vil glemme. Myvatn er et av Islands mest berømte steder på grunn av blant annet den vulkanske aktiviteten og det fantastiske fuglelivet.

Vi starter dagen med å kjøre til den majestetiske fossen Godafoss; "Gudenes foss". Vi kjører videre til Dimmuborgir som betyr ”De mørke borgene”. Det sies at islandske alver og troll holder til i de hemmelighetsfulle og imponerende lavaformasjonene. I Grjotagja vil dere se pseudokratere og grotter med geotermisk vann.

Vi kjører videre til Namaskard hvor vi møter fresende damp, kokende svovel og store gjørmehull. Vi stopper ved Jardbodin, Nord-Islands "Blå Lagune", der vi kan bade i geotermiske vannet og spise lunsj (inngangsbillett og lunsj ikke inkludert). Overnatting og middag på Hotel KEA Akureyri eller lignende. På kvelden er det mulighet å dra på hvalsafari fra Akureyri. Dette må bestilles på forhånd.

Dag 4 – Dettifoss – Egilsstadir – Breiddalsvik

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Dettifoss på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Vi forlater Akureyri og begynner dagen med å besøke vulkanen Krafla på Mývatnsområdet. Vi fortsetter til den mektige fossen Dettifoss, som er Europas kraftigste fossefall. Her styrter enorme vannmasser fra isbreelven Jökulsá ned i det gigantiske juvet Jökulságljúfur. Dettifoss høres fra flere kilometers avstand og vi kjenner hvordan jorden skjelver under det kraftige brevannet.

Vi kjører videre over det månelignende landskapet på høylandet Mödrudalsöræfi. Vi stopper ved den lille handelsbyen Egilsstadir før vi fortsetter gjennom de tynt befolkede og sjarmerende Østfjordene. Østfjordene har en enestående natur og her finner vi noen av de eldste landskapene på Island.

Underveis passerer vi mange små sjarmerende fiskelandsbyer som ligger ved dype fjorder med fargerike og stupbratte fjell. Overnatting og middag på Hotel Bláfell, Breiðdalsvík eller lignende.

Dag 5 – Jökulsárlón – Skaftafell – Núpar

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Vatnajökull og Breidármerkurlón på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Vi fortsetter kjøringen langs Østfjordenes dramatisk kystlinje og passerer de små fiskelandsbyene Djúpivogur og Höfn. Vi kjører langs Europas største isbre; Vatnajökull som dekker ca. 8% av Island. På isbreen finner vi Islands høyeste fjelltopp; Hvannadalshnjúkur. Vi vil nå oppleve en av de mest spektakulære severdighetene på Island; isbrelagunen Jokulsarlon, der enorme isfjell i forskjellig former og størrelser løsner fra isbreen, og driver ned mot havet. Her har vi mulighet for en kort båttur med amfibiebåt, hvor vi seiler mellom disse flytende isfjellene. Denne båtturen er ikke inkludert, og må bestilles på forhånd.

Turen fortsetter til den fredete nasjonalparken Skaftafell, som er en vakker grønn oase omgitt av isbreer og svart sand. Skaftafell er blant de mest naturvakre områdene på Island og etter islandsk standard et frodig sted, med forholdsvis store trær og mange blomstrende vekster.

Vi kjører nå videre over Skeidararsandur som er en enorm svart sandørken av lava og aske. På strekningen kjører vi over flere broer over de mange isbreelvene. Ved tidligere vulkanutbrudd er mange av disse broene blitt ødelagt på grunn av storflommer og oversvømmelser. Overnatting og middag på Hotel Nupar, Kirkjubæjarklaustur eller lignende.

Dag 6 – Vík – Reynisfjara – Skógar – Selfoss

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Dyrholaey på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

I dag vil vi få en nydelig utsikt til bretungene på Europas største isbre; Vatnajökull. Vi kjører gjennom det store lavafeltet Eldhraun som stammer fra det enorme vulkanutbruddet fra vulkanen Laki i 1783. Lavastrømmen ødela store jordbruksområder og gårder i området, og etter fulgte den verste hungersnød som har herjet Island. Vi kjører videre over de imponerende svarte sandområdene ved Mýrdalssandur. Vi passerer det lille tettstedet Vik og kjører videre til Islands sørligste punkt Dyrholaey, som er kjent for sitt yrende fugleliv med blant annet lundefugl.

Vi stopper ved de to vakre og spektakulære fossene Skógafoss og Seljalandsfoss. Det som er mest fascinerende med Seljalandsfoss er at det er mulig å oppleve fossen fra baksiden. Vannet renner utenfor en fjellklippe slik at det er mulig å gå på en sti bak fossen.

Ved Eyjafjallajökull Visitor Center får vi se en film om vulkanutbruddet i 2010. Vi fortsetter gjennom store landbruksområder og passerer de små tettstedene Hella, Hvolsvollur og Selfoss. Overnatting og middag på Hotel Selfoss eller lignende.

Dag 7 – Gullfoss – Geysir – Thingvellir – Reykjavik

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Geysir og Strokkur på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Vi starter dagen med et besøk til den majestetiske fossen Gullfoss, som er kanskje den vakreste fossen på Island. Neste stopp er det berømte geotermiske området Geysir hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Vi fortsetter til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Thingvellir er på Unescos verdensarvliste og blir ansett for å være et av verdens geologiske underverker. Her stiftet islendingene verdens første Allting i år 930.Ta en spasertur gjennom det storslåtte juvet Allmannagjá hvor dere kan se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentalplaten. Sprekken utvider seg for hvert år og den nærmest deler Island i to.

Fra Þingvellir kjører vi til Reykjavík hvor vi tar en liten sightseeing gjennom byen. Vi ser blant annet rådhuset i Reykjavik, Hallgrimskirke og Perlan, hvor vi kan nyte utsikten over Reykjavik og dens omgivelser. Overnatting på Hotel Plaza i Reykjavik eller lignende. Middag er ikke inkludert i prisen siste kvelden.

Dag 8 – Reykjavik – Avreise

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidet rundreise på Island med Din Islandsreise_Opplev Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Vi blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å book en ekstra natt i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Guidet rundreise på Island

Pris fra kr. 21.795.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom kr. 5.900.- for 7 netter.

Det er mulig å utvide denne turen med en ekstra dag i Reykjavik.
Pris kr. 1.320.- per pers. i dobbeltrom.
Pris kr. 2.140.- per pers. i enkeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

På denne guidede rundreisen er det mulig å melde seg på ekstra aktiviteter. Disse må bestilles på forhånd.
• Båttur på isbrelagunen Jökulsárlón kr. 460.-
• Entré til Naturbadet ved Myvatn kr. 380.-
• Hvalsafari fra Akureyri kr. 680.-
• Ridning på Islandshest kr. 710.-

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Guidet rundreise på Island

På denne guidede rundreisen på Island bor dere den første og siste natten i Reykjavik. De andre nettene bor dere rundt omkring Island. Her under ser dere eksempler på hoteller vi bruker på denne guidede rundreisen på Island. Vær oppmerksom på at de hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse, og booking på disse er avhengig av tilgjengelighet. Alle hotellene på rundreisen har et eget bad med wc og dusj. Det blir servert frokostbuffé alle dager og tre retters middag eller buffé på fire av hotellene utenfor Reykjavik.

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din IslandsreiseOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND_Overnatting i Reykjavik © Din Islandsreise

Overnatting i Reykjavik

Hotel Klettur er et vakkert 3-stjerners hotell som ligger like ved Reykjaviks største handlegate, Laugavegur. Hotellet har 86 lyst dekorerte og moderne rom med gratis internettilgang, kjøleskap, telefon, satellitt-TV (flatskjerm) og eget bad med dusj. Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen. Flere butikker, restauranter og kafeer ligger i området rundt. Gratis offentlig parkering er tilgjengelig i området. Hotel Klettur

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Akureyri Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Akureyri Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Akureyri Island © Din Islandsreise

Overnatting Nord-Island

Hotel Kea Akureyri er et eksempel på overnattingen på Nord-Island. Hotellet er et fire-stjerners hotell som ligger ved gågaten i sentrum av Akureyri. Hotellet ligger like ved kirken på Akureyri som er byens største landemerke. Den kjente botaniske hagen ligger også nær hotellet. Hotel Kea Akureyri tilbyr 104 rom, alle delikat innredet. Frokost serveres hver morgen i spisesalen. Flere butikker, restauranter og kafeer ligger i området rundt hotellet. Hotel Kea Akureyri

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Øst-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Øst-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Øst-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Øst-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Øst-Island © Din Islandsreise

Overnatting Øst-Island

Hotel Bláfell er et eksempel på overnattingen på Øst-Island. Hotellet ligger i kystlandsbyen Breiddalsvik, med en flott islandsk natur rundt. Hotellet har 46 rom, alle med eget bad med dusj. Rommene har TV, hårføner, telefon og det er gratis internett tilgang. Etter en lang dag med mange flotte inntrykk, kan gjester slappe av i hotellets hyggelig loungeområde. Det er også anledning å unne seg et rolig øyeblikk av velvære i hotellets flotte badstue. Hotel Bláfell

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din Islandsreise

Overnatting Sør-Island

Hotel Núpar er et eksempel på overnattingen på Sør-Island. Hotellet ligger idyllisk til midt i et stort lavaørken med en flott islandsk natur rundt. Det er blant annet en fantastisk utsikt mot Europas største isbre; Vatnajökull. Hotellet har 99 rom, alle med eget bad med wc/dusj. Rommene har TV, hårføner og det er gratis internett tilgang. Hotel Núpar 

OVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din IslandsreiseOVERNATTING PÅ ISLAND_Overnatting på Sør-Island © Din Islandsreise

Overnatting Sør-Island

Hotel Selfoss er et eksempel på overnattingen på Sør-Island. Hotellet er fire-stjernes hotell som har flott beliggenhet ved elven Ölfus i Selfoss. Hotellet tilbyr 139 velutstyrte rom, alle delikat innredet slik at gjestene skal få en behagelig og avslappende opplevelse. På hotellet finnes det en bedre restaurant med fantastisk utsikt over elven. Hotellet har også en flott spaavdeling hvor dere kan ta badstue, prøve et dampbad, slappe av i ”heitur pottur” eller unne dere en deilig kroppsbehandling. Hotel Selfoss

Guidet rundreise på Island

På denne guidede rundreisen på Island foregår guidingen på forskjellige språk.
Guiding på skandinavisk foregår på utvalgte onsdager sommeren 2020.

Datoer og språk på guidet rundreise på Island
27.05. – 03.06. 2020 Skandinavisk + Engelsk
10.06. – 17.06. 2020 Skandinavisk + Engelsk
24.06. – 01.07. 2020 Engelsk + Spansk
01.07. – 08.07. 2020 Skandinavisk + Engelsk
08.07. – 15.07. 2020 Engelsk + Tysk
15.07. – 22.07. 2020 Skandinavisk + Engelsk
22.07. – 29.07. 2020 Skandinavisk + Engelsk
29.07. – 05.08. 2020 Engelsk + Tysk
12.08. – 19.08. 2020 Engelsk + Spansk
19.08. – 26.08. 2020 Engelsk + Tysk 26.08. –
02.09. 2020 Skandinavisk + Engelsk

På denne guidede rundreisen på Island kjører vi rundt hele Island på 6 dager. Første og siste natten tilbringer vi i hovedstaden Reykjavik. De to kveldene er det ikke inkludert middag, slik at da har vi anledning å besøke en av Reykjaviks flotte restauranter. På disse spisestedene kan vi nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil nok finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Etter frokost dag to, blir vi hentet av en kunnskapsrik reiseleder som skal følge oss rundt Island de neste 6 dagene. Nå vil vi også møte andre forventningsfulle reisende som skal bli med på den samme turen.

På denne flotte rundreisen kjører vi i komfortable busser med en erfaren sjåfør og en kunnskapsrik reiseleder. De neste dagene blir opplevelsesrike hvor vi vil oppleve de flotteste stedene på Island, samtidig som vi lærer om landet, folket og kulturen.

Reisen er lett og passer for de aller fleste. Dagsetappene starter etter frokost, som oftest ved 09:30 tiden. Avhengig av vei- og trafikkforhold er vi fremme ved neste overnattingssted på ettermiddagen. Da blir det tid til en liten strekk før middagen blir servert.

På dagsetappene er det lagt inn mange stopp og i lunsjpausen stopper vi på steder hvor det er mulighet å kjøpe lunsj.

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem heller badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

SUPER JEEP TURER PÅ ISLAND_Guidet Super Jeep tur på Island © Din Islandsreise

Super Jeep kjøring på Island byr på spennende og actionfylt ferdsel gjennom ulendt terreng....

GuiDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik_Vinter © Din Islandsreise

På turen Guidede dagsturer fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik © Din Islandsreise

På disse guidede dagsturene fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Geysir © Din Islandsreise

Weekendturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide er perfekt for de som ønsker å bli kjent...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur