• GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik_Den kjente islandske Geysir © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik_Det vakre sørlandet på Island © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik_Imponerende geotermiske områder på Island © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik_Isfjell på isbrelagunen Breidarmerkurlon © Din Islandsreise
 • GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Dagsturer fra Reykjavik_Sommer_Isfjell på isbrelagunen Breidarmerkurlon © Din Islandsreise

Guidede dagsturer fra Reykjavik - Sommer

På disse guidede dagsturene fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under hele oppholdet. Dere skal bli med på flere dagsutflukter til noen av Islands største attraksjoner og naturperler. På turene vil dere oppleve flotte severdigheter blant annet Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, Islands, Sør-Island og hovedstaden Reykjavik. En perfekt reise for de som ønsker å oppleve mye av Island uten å måtte bytte hotell og pakke kofferten hver dag.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Reykjavik t/r
 • 5 Overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • Guidet byrundtur i Reykjavik, ca. 3 timer
 • Transfer Reykjavik - Den Blå Lagune t/r
 • Inngangsbillett til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Guidet dagstur til Den Gyldne Sirkel, ca. 8,0 timer
 • Entré til Skógar Folkemuseeum
 • Skandinavisk språklig reiseleder

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Guidede turer på Island
Varenummer:
G-2
Avganger:
Alle torsdager
Varighet:
6 dager / 5 netter
Periode:
April – Oktober
Pris fra kr:
11.520.-

Guidede dagsturer fra Reykjavik - Sommer

På disse guidede dagsturene fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under hele oppholdet. Dere skal bli med på flere dagsutflukter til noen av Islands største attraksjoner og naturperler. På turene vil dere oppleve noen av Islands flotte severdigheter blant annet Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, Sør-Island og hovedstaden Reykjavik. En perfekt reise for de som ønsker å oppleve mye av Island uten å måtte bytte hotell og pakke kofferten hver dag.

Guidede turer på Island
Varenummer:
G-2
Avganger:
Alle torsdager
Varighet:
6 dager / 5 netter
Periode:
April – Oktober
Pris fra kr:
11.520.-

Dag 1 – Ankomst – Reykjavik

WEEKENDTURER TIL ISLAND_Flotte opplevelser på weekendturer til Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å utforske Islands flotte hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen.

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv-kjøring eller hesteridning kan vi skaffe det. Og for de som ønsker spa og velvære kan vi bestille en deilig massasjebehandling.

Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Dag 2 – Guiding i Reykjavik – Den Blå Lagune

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev Den Blå Lagune på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter frokost blir dere hentet for å bli med på en guidet byrundtur i Reykjavik. En av våre kunnskapsrike reiseledere vil vise dere de viktigeste stedene i Reykjavik, både den historiske og moderne delen av byen. Dere vil besøke blant annet Hallgrimskirkja, Perlan og det nye konserthuset Harpan som ble ferdigstilt midt i finanskrisen.

Etter lunsj går turen til den verdensberømte Blå Lagune hvor dere vil nyte et enestående spa-bad. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar. Etter en deilig badeopplevelse blir dere kjørt tilbake til Reykjavik.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning til å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev Geysir på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter frokost blir dere hentet for å bli med en guidet dagstur til Den Gylne Sirkel; Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere sammen med vår kunnskapsrike guide oppleve noen av landets største naturopplevelser!

Dere kjører først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Thingvellir er på Unescos verdensarvliste og blir ansett for å være et av verdens geologiske underverker. Her stiftet islendingene verdens første Allting i år 930. Dere spaserer gjennom det storslåtte juvet Almannagjá hvor dere kan se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentalplaten. Sprekken utvider seg for hvert år og den nærmest deler Island i to.

Turen går videre til det berømte geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Neste stopp er ved den majestetiske fossen Gullfoss som er kanskje den vakreste fossen på Island. Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik.

Dag 4 – Reykjavik – Dag til egen disposisjon

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev den flotte Perlan i Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere måtte ønske dere.

Opplev kontrastene i Reykjavik hvor gammel og ny kultur står side om side. Den sjarmerende gamlebyen består fortsatt i stor grad av gamle fargerike småhus, dekket med bølgeblikk. Dere vil også oppleve hypermoderne shoppingsenter og forretningsbygg bygget i glass og stål.

Unn deg også et besøk i en av de mange hyggelige utendørs badeanleggene i Reykjavik. Ta deg en svømmetur, slapp av i ”heitur pottur” eller nyt en deilig badstue. Islendingene er hyppige gjester på badeanleggene og her er det en gylden mulighet å komme i kontakt med lokalbefolkningen, som blant annet kan gi dere gode tips om å være turist på Island, oppdatert langtidsværvarsel eller siste nytt i islandsk politikk.

Kanskje noen ønsker å utforska Reykjaviks mangfoldige og flotte shoppingmuligheter. Spaser ned hoved handlegaten i Reykjavik Laugavegur, eller besøk Islands største shoppingsenter Kringlan. Uansett så vil dere oppleve et stort utvalg av lokale og internasjonale butikker.

Dag 5 – Guidet dagstur til Sør-Island

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev sørkysten på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Etter frokost blir dere hente for å være med på en guidet dagstur til den vakre sørkysten av Island. Underveis vil dere se mange interessante og berømte naturattraksjoner.

Vi stopper ved de to vakre og spektakulære fossene Skógafoss og Seljalandsfoss. Det som er mest fascinerende med Seljalandsfoss er at det er mulig å oppleve fossen fra baksiden. Vannet renner utenfor en fjellklippe slik at det er mulig å gå på en sti bak fossen. Vi kjører til de naturlige vakre omgivelsene rundt Skogar. Her besøker vi Skogar Folkemuseum hvor vi vil få innsyn i livet på Island før i tiden.

Videre besøker vi Reynisfjara hvor vi vil oppleve den unike svarte sandstranden og de spesielle basaltsøylene som står oppetter fjellsiden på Reynisfjall. Like utenfor stranden kan vi se høye og spisse steinformasjoner som stiger opp av havet ved Reynisdranga. Vi passerer Islands sørligste punkt; Dyrholaey, som er en 120 meter høy halvøy, kjent for sitt yrende fugleliv med blant annet lundefugl. Vi kjører også til det lille tettstedet Vik som er den sørligste landsbyen på Island. Etter en opplevelsesrik dag kjører dere tilbake til Reykjavik.

Dag 6 – Reykjavik – Avreise

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik med Din Islandsreise_Opplev den flotte Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Guidede dagsturer fra Reykjavik - Sommer

Pris fra kr. 11.520.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 2.300.- for 5 netter.

Det er mulig å utvide denne turen med en ekstra dag i Reykjavik.
Pris fra kr. 850.- per pers. i dobbeltrom.
Pris fra kr. 1.200.- per pers. i enkeltrom.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo. Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Guidede dagsturer fra Reykjavik - Sommer

På våre guidede dagsturer fra Reykjavik tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne guidede turen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen. "Fra" prisen på nettsidene våre inneholder overnatting på Hotel Cabin.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under ser dere eksempler på hoteller vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at hotellene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners hoteller.  Les mer om Hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Guidede dagsturer fra Reykjavik

På turen "Guidede dagsturer fra Reykjavik" bor dere i Reykjavik under hele oppholdet. Etter frokost blir dere hentet på hotellet eller i nærheten av det for å bli med på dagsturene. På disse flotte turene blir dere kjørt i komfortable busser med en erfaren sjåfør og en kunnskapsrik reiseleder. Dagene blir opplevelsesrike hvor dere vil oppleve noen av de flotteste stedene på Island, samtidig som dere blir fortalt om landet, folket og kulturen. På turene er det lagt inn mange stopp og i lunsjpausen stopper vi på steder hvor det er mulighet å kjøpe lunsj.

På kveldene har dere anledning å besøke en av Reykjaviks flotte restauranter. På disse spisestedene kan vi nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil nok finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem heller badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

GuiDEDE TURER PÅ ISLAND_Guidede dagsturer fra Reykjavik_Vinter © Din Islandsreise

På turen Guidede dagsturer fra Reykjavik bor dere komfortabelt i den flotte hovedstaden under...

GUIDEDE TURER PÅ ISLAND_Rundt Island med guide © Din Islandsreise

På denne guidede rundreisen på Island vil dere oppleve Islands mest kjente attraksjoner samtidig...

WEEKEND_Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide_Geysir © Din Islandsreise

Weekendturen Reykjavik og Den Gylne Sirkel med guide er perfekt for de som ønsker å bli kjent...

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND_Nyt opplevelsen i Den Blå Lagune © Din Islandsreise

Opplev geotermisk spa og Geysir på en og samme dag. Denne spennende turen kombinerer besøk til...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur