• JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Storslått nyttårsfeiring i Reykjavik © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Flotte nyttårsball på Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Eksklusiv nyttårsaften i Reykjavik_Opplev spektakulært fyrverkeri på nyttårstur til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Flotte matopplevelser på Nyttårsturer til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Eksklusiv nyttårsaften i Reykjavik_Opplev spektakulært nordlys på nyttårstur til Island © Din Islandsreise
 • JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsfeiring i Reykjavik_Flotte badeopplevelser i Den Blå Lagune på Island © Din Islandsreise

Eksklusiv nyttårsfeiring i Reykjavik

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsfeiring i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med velkomstdrink, gourmetmat, champagne, fyrverkeri, underholdning og dans gjennom natten. Dere vil også besøke en av de mange nyttårsbålene i Reykjavik hvor dere vil oppleve en storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. På denne turen vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • Transfer Keflavik flyplass - Den Blå Lagune
 • Adgang til Den Blå Lagune
 • Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
 • Valgfri drikke i Den Blå Lagune
 • Transfer Den Blå Lagune - Reykjavik
 • 3 overnattinger i Reykjavik, dobbelt rom
 • Frokost alle dager
 • Velkomstdrink på nyttårsaften
 • Gallabuffé på nyttårsaften, inkludert vin
 • 1 glass musserende vin på nyttårsaften
 • Levende musikk på nyttårsaften
 • Guidet tur til et nyttårsbål i Reykjavik
 • Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel
 • Transfer Reykjavik - Keflavik flyplass

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring
Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-6
Avganger:
29.12.–01.01
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
21.850.-

Eksklusiv nyttårsfeiring i Reykjavik

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsfeiring i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med velkomstdrink, gourmetmat, champagne, fyrverkeri, underholdning og dans gjennom natten. Dere vil også besøke en av de mange nyttårsbålene i Reykjavik hvor dere vil oppleve en storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. På denne turen vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

Jul og nyttår på Island
Varenummer:
J-6
Avganger:
29.12.–01.01
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Desember
Pris fra kr:
21.850.-

Dag 1 – Den Blå Lagune – Julepyntet Reykjavik

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Opplev jul og nyttår i hovedstaden Reykjavik © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutter fra flyplassen. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå!

I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar.

Det er en helt unik opplevelse å besøke Den Blå Lagune på vinterstid. Dampen som stiger fra det varme vannet lager en mystisk og eksotisk atmosfære. Med bitende kulde og gradestokk som kan vise flere minusgrader føles det helt enormt deilig å la seg sinke ned i det varme vannet og kjenne varmen bre seg i hele kroppen.

Etter et deilig bad kjører dere videre til den julepyntede Reykjavik, med imponerende juledekorasjoner og utallige julelys. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas ”hotteste” og mest energiske nattelivsby.

Dag 2 – Guidet dagstur til Den Gylne Sirkel

GEYSIR PÅ ISLAND_Opplev Geysir på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for å bli med på en dagstur til Den Gylne Sirkel; Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere oppleve noen av Islands største naturperler!

Dere starter med å besøke det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Den kjente Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Turen går videre til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Fossen er et av landets nasjonalsymboler og er en av Islands største turistattraksjoner. Gullfoss stammer fra elven Hvitá, som kaster seg dramatisk 32 meter ned i de frådende vannmassene under.

Neste stopp er nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Her stiftet islendingene Allting i året 930, verdens eldste parlament. Ved det storslåtte juvet Almannagjá kan dere se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentplaten som utvider seg hvert år og som nærmest deler Island i to. Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. Turen varer ca. 8 timer.

Denne dagsturen kan også kjøres med Super Jeep’er som er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. Dere vil på Super Jeep turen også kjøre opp på isbreen Langjökull hvor det er mulig å kjøre snøscooter. Kjøring med Super Jeep gjør opplevelsen både heftig og actionfylt.

På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning til å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

Dag 3 – Reykjavik – Nyttårsfeiring

Valgfrie aktiviteter:

Første delen av dagen er til fri disposisjon i den flotte hovedstaden Reykjavik. Den store nyttårsfeiringen starter med en velkomstdrink på Restaurant Reykjavik.

På restauranten er det duket opp til et fantastisk gallabuffé. Etter hovedretten blir dere hentet for å bli med på en guidet tur ”Reykjavik Bonfire & Christmas Lights Tour”. På turen som varer ca. 2 timer vil dere blant annet oppleve et tradisjonelt islandsk nyttårsbål. Bålene er et islandsk fenomen som befinner seg rundt om kring i Reykjavik. Lokalbefolkningen samles rundt disse bålene for å skyte opp fyrverkeri, synge og danse mens de venter på at det nye året ringes inn. Dere vil oppleve en svært stemningsfull samling av både store og små.

Etter bålturen blir dere kjørt tilbake til restauranten for å nyte en deilig dessert, og nå er det også levende musikk og dans. Ved midnatt serveres musserende vin når det nye året skåles inn. Etter det skal dere ut i hovedgaten i sentrum av Reykjavik for å skue det spektakulære nyttårsfyrverkeriet som Islendingene er kjente for. Islendinger er et av de folkeslagene i verden som skyter opp mest fyrverkeri på nyttårsaften.

Dag 4 – Reykjavik – Avreise

REISER TIL ISLAND_Opplev Island og Reykjavik med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Dere blir hentet på hotellet ca. tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å legge inn en ekstra dag i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Priser: Eksklusiv nyttårsfeiring på Island

Pris fra kr. 21.850.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkelt rom fra Kr. 5.940.- for tre netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisen er "fra pris" og er basert på enkel overnatting samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Eksklusiv nyttårsfeiring på Island

På denne eksklusive nyttårsfeiringen på Island tilbyr vi mange typer overnattinger. I Reykjavik finnes alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På denne nyttårsturen tilbyr vi fire klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vi alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

Under ser dere eksempler på overnattinger vi tilbyr i Reykjavik. Vær oppmerksom på at overnattingene som vises kun er eksempel på overnattingsklasse; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Se flere hoteller i Reykjavik

Eksklusiv nyttårsfeiring i Reykjavik

Lyst å oppleve eksklusiv nyttårsfeiring i Reykjavik? Denne turen byr på elegant nyttårsaften med velkomstdrink, gourmetmat, champagne, fyrverkeri, underholdning og dans gjennom natten. Dere vil også besøke en av de mange nyttårsbålene i Reykjavik hvor dere vil oppleve en storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. På denne turen vil dere også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

Kontakt oss angående eksklusiv nyttårsfeiring på Island

Klær på Islandsturen Været på Island kan sammenlignes med været på kysten av Vestlandet, men er generelt noe kaldere. Været er ustabilt slik at man må være forberedt på all slags vær. Det er generelt mye regn og vind, og været kan til tider føles “surt”. Men været skifter raskt og på Island kan man faktisk oppleve snø, haggel, regn og sol i løpet av en time.

På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning, ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag fungerer veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta også med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Ikke glem badetøy, solbriller og solkrem.

Andre ser også på

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Juletur til_Islandske junenisser © Din Islandsreise

Denne juleturen til Island vil gi dere juleferie dere sent vil glemme. Julestemningen i den...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårsaften på Island_Nyttårstur til Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise

Opplev imponerende nyttårsaften på Island. På denne nyttårsturen vil dere oppleve en storslått...

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Nyttårstur til Island_Stemningsfulle nyttårsturer til Island © Din Islandsreise

En nyttårstur til Island vil gi dere storslått og intens islandsk nyttårsfeiring. I tillegg vil...

JULEBORD PÅ ISLAND_Julebord på Island © Din Islandsreise

Julebord på Island blir garantert et spennende og annerledes julebord. Førjulstiden i den...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur